Find dit LED-produkt

LED lyskilder og armaturer

Vi tilbyder kvalitets LED lyskilder og armaturer til lave priser. LED lyskilder er energi-effektive og har en ultra lang levetid. Vi tilbyder professionelle lyskilde løsninger, såsom LED-panel til kontoret, High-bay og LED-lysrør til lageret. LED-spots eller de populære CDM-T lamper til butikken og retro-pærer til hjemmet. Alle er velkomne hos os: private, virksomheder, organisationer og offentlige institutioner!

Kvalitets produkter med rabat

Lyskilderdirekte.dk tilbyder kvalitets lyskilder og armaturer fra Noxion og Philips som er miljøvenlige og besparende. På nogle produkter fra blandt andet Philips og Osram tilbyder vi mængderabat op til 40%. Køb nogle af markedets billigste og bedste LED-pærer og lysstofrør hos os. Du kan finde ekstra skarpe priser i vores outlet. Køb mere, betal mindre. Der er naturligvis garanti på vores produkter.

Levering

Til levering af din ordre fra Lyskilderdirekte.dk benytter vi GLS. Du modtager din ordre indenfor 2-3 arbejdsdage. De mest solgt varegrupper er altid på lager, og alle andre produkter er til rådighed inden for et par dage. Varer sendes med GLS, levering er gratis ved køb over kr 750,- ekskl. moms. Skift til LED - en energieffektive lyskilde og fri for kviksølv til gavn for miljøet