• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

Find dit LED-produkt

LED lyskilder og armaturer

Vi tilbyder kvalitets LED lyskilder og armaturer til lave priser. LED lyskilder er energi-effektive og har en ultra lang levetid. Vi tilbyder professionelle lyskilde løsninger, såsom LED-panel til kontoret, High-bay og LED-lysrør til lageret. LED-spots eller de populære CDM-T lamper til butikken og retro-pærer til hjemmet. Alle er velkomne hos os: private, virksomheder, organisationer og offentlige institutioner!

Kvalitets produkter med rabat

Lyskilderdirekte.dk tilbyder kvalitets lyskilder og armaturer fra Noxion og Philips som er miljøvenlige og besparende. På nogle produkter fra blandt andet Philips og Osram tilbyder vi mængderabat op til 40%. Køb nogle af markedets billigste og bedste LED-pærer og lysstofrør hos os. Du kan finde ekstra skarpe priser i vores outlet. Køb mere, betal mindre. Der er naturligvis garanti på vores produkter.

Levering

Til levering af din ordre fra Lyskilderdirekte.dk benytter vi GLS. Du modtager din ordre indenfor 2-3 arbejdsdage. De mest solgt varegrupper er altid på lager, og alle andre produkter er til rådighed inden for et par dage. Varer sendes med GLS, levering er gratis ved køb over kr 750,- ekskl. moms. Skift til LED - en energieffektive lyskilde og fri for kviksølv til gavn for miljøet