• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Spoler og Ballaster

Spoler og ballaster eller andet tilbehør du har brug for til dine lysstofrør og pærer. Læs oplysningerne nedenfor for at finde det tilbehør, du har brug for!

 Hvilket tilbehør behøver jeg?

Det afhænger af, hvilken type lampe, som du vil installere:

1.Startere

En  bruges til at udløse antændelse af lysstofrør, der drives med en konventionel ballast. Ballasten tilpasser spændingen (V) så den passer til lysstofrøret. Konventionelle startere er mest almindelige, når du bruger lysstofrør, men en elektronisk startere anses for at være mere pålidelig og brandsikker. Valget af startere afhænger af dine lysstofrørs effekt (watt).

Startere er nemme at installere og forlænger rørets levetid (ca. 25%). Starteren bruges til lysstofrør for en mere effektiv drift og for at forhindre flimren. Startere kan også anvendes med LED lysstofrør og lysstofrør  .  Philips Sikkerhedsstartere anbefales især til brandfarlige steder, da de består af et kredsløb der undgår overophedning. De øger også levetiden med op til 25%.

 

 2. Ballaster til lysstofrør og Damplamper

 og  regulerer strømmen til lyskilden og give tilstrækkelig spænding til antændelse. Hvis du ikke bruger en ballast kan du risikere at dine lysstofrør overophedet og brænder ud. At opretholde en optimal elektrode temperatur er nøglen til en lang levetid. Hvilken ballast du skal vælge afhænger af lampe typen, effekt (W) og antallet af lamper.

  • Kompatibel med lysstofrørene TL-D / T8, TL5 / T5, PL og TL Mini.
  • Kompatibel med damplamper: CDM, SDW, SOX (-ESPN), CDO'er, HPI, HPL, MHN-SA og HID - elektromagnetisk.

 

3. Halogentransformere

 Vi tilbyder kun  . Osrams halogentransformerer bruges til at konvertere lav-spænding (12 V) halogenpærer til normal 230V spænding. Halogentransformerer bruges primært til indendørs brug og som accent belysning, almen belysning eller dekorativ belysning. Tre niveauer af beskyttelse mod overspænding, kortslutning og overophedning. De opfylder alle sikkerhedskrav. Dæmpning er mulig, men sørg for at vælge en kompatibel lysdæmper.

 

4. LED Tilbehør

 tilbyder LED driver og LED startere . LED startere bruges sammen med LED lysstofrør drevet af en magnetisk ballast. Vores LED-drivere er primært egnet til vores LED strips.

 

5. Kabler og Stik

her finder du kabler, stik og adaptere. Sammenkoble eller skift fatning. Hvad du behøver, er her!

 

6. Øvrigt Tilbehør

Du kan finde startere (til brug af visse typer lamper), kontrolenheder til styring (tænde / slukke) lys uafhængigt af hinanden. Du sparer på dine omkostninger, når du kan nøjes med at tænde de lamper og den belysning du har brug for.

Du vil også finde monteringstilbehør og reservedele og hvad du ellers har brug for at installere og montere dine lamper korrekt.

Endelig kan du også finde kontakter og monteringsdele til lysskinner. Her finder du skinner til 1 og 3 faset lysskinner.

Kontakt os hør nærmere om dine muligheder med spoler og ballaster.