Vi satte lys på byggevarehuset Gamma

Kundens ønsker 

Vores hollandske afdeling har påbegyndt et spændende nyt projekt. De seneste år er flere og flere konventionelle lyskilder blevet udfaset. Derfor besluttede Gamma, en stor byggevarehuskæde i Holland og Belgien, at skifte til LED belysning i en butik som en test. Men virksomheden stod også over for en udfordring: Hvordan ville den nye belysning påvirke atmosfæren i butikken og kunderne eller medarbejderne? Det var især vigtigt for Gamma, at butikken forblev attraktiv, og at produkterne blev præsenteret godt. Desuden måtte kunder og medarbejdere ikke blive forstyrret af belysningen.

 

Vores løsning 

Det indledende møde
Under det indledende møde blev vi opmærksomme på kundens vigtigste ønsker var energieffektiv belysning med en lang levetid, der sikrer et attraktivt og behageligt indkøbsmiljø. 

Beregning af besparelser og belysningsplan 
El- og omkostningsbesparelserne samt tilbagebetalingstiden var meget vigtige. Derfor udarbejdede vores belysningseksperter en besparelsesudregning. Efter kundens godkendelse gik vores lysarkitekter i gang med arbejdet. Baseret på lysberegningerne blev der lavet en lysplan, der ikke kun omfattede placeringen og lysspecifikationerne, men også en detaljeret demoopsætning. Derfor vidste vores kunde præcis, hvad han kunne forvente. 

Levering og installation 
Da belysningsplanen var godkendt, var det tid til implementering. Vi tog os af hele processen fra leveringen af lyskilderne og armaturerne til installationen. Gamma overlod hele konverteringen til LED belysning til os.

Først installerede vi armaturer fra Noxion, som skaber et veloplyst og behageligt indkøbsmiljø. Det er vigtigt, at butikken er godt oplyst, fordi synligt lys har en stor indflydelse på, hvordan vi opfatter byggevarehuset og dets varer. Faktisk tiltrækkes vi ubevidst af veloplyste butikker og produkter. Derfor har vi også installeret LED highbays med særligt udvalgte reflektorer, der sikrer en god lysfordeling, så varerne bliver optimalt belyst. Samtidig er lamperne blændfrie med prismelåg, så kunderne ikke bliver blændet af lyset.


Det endelige resultat

Med den nye, bæredygtige LED belysning er Gamma butikken mere attraktiv for både kunder og egne medarbejdere. Den gamle, konventionelle belysning brugte 400 watt pr. highbay lampe, mens en ny LED highbay kun bruger 200 watt. Det giver Gamma en besparelse på op til 50 % strøm! Og da LED belysningen har en garanteret levetid på 100.000 timer, er der kun lave vedligeholdelses- og udskiftningsomkostninger. Det har gjort det muligt for os at skabe en energieffektiv og bæredygtig belysningsløsning, der giver butikken en indbydende atmosfære, som kunder og personale har det godt i. Er du nysgerrig efter at se resultatet? Så tag et kig på billederne.


Favoritten i dette projekt:

 

Concord LED HighbayConcord LED Highbay

Concord G3 Highbay

LED highbays med specielt udvalgte reflektorer sikrer en god lysfordeling på produkterne. Prismeafskærmning med dæksel og skærm forhindrer også, at man bliver blændet af lyset. Det er også lykkedes os at skabe en energieffektiv og bæredygtig belysningsløsning. F.eks. brugte det gamle konventionelle armatur 400 watt, mens den nye LED løsning kun bruger 200 watt. Det betyder en besparelse på strømmen på 50 % for Gamma. Derudover sikrer en garanteret levetid på 100.000 timer lave vedligeholdelses- og udskiftningsomkostninger.

Her får du hjælp med dit belysningsprojekt!

Du kan hurtigt og nemt få professionel rådgivning om belysning, ved at ringe til os.

Du kan få fat på os på hverdage mandag-fredag kl 8.30-17.00. Ring telefon 89 87 19 85

Jean-Pierre aus dem Sales Team Jean-Pierre aus dem Sales Team


Har du brug for hjælp og rådgivning med dit projekt? Ifyld formularen herunder, så kontakter vi dig!