Belysningsrådgivning 

Hvis I vil have den bedste belysning i alle miljøer!

Planlægger jeres virksomhed at skifte til andre typer belysning, og er I lidt i tvivl om, hvor I skal starte? Så kan vi hjælpe jer! Vi tilbyder en komplet pakke, hvis I ønsker at skifte til bæredygtig LED belysning eller andre former for belysning. Vi tilbyder professionel belysningsrådgivning og sørger for, at I får den rette belysning, der opfylder jeres virksomheds behov og ønsker. Uanset om du har en lille virksomhed, eller om I har store bygninger på flere adresser, kan vi altid hjælpe. Med mere end 30 års erfaring i brachen, er din virksomhed i gode hænder hos os! Vi har den bedste løsning til enhver virksomhed og ethvert budget. Hos Lyskilderdirekte får du den bedste belysning til alle brancher, lige fra kontorer og butikker til industri og offentlige rum. 

Du får én kontaktperson, så du slipper for at blive sendt videre fra person til person. Og når belysningen er blevet installeret, kan du stadig kontakte os. Hvis du nogensinde støder på problemer eller har spørgsmål, kan du altid spørge din account manager. Lyder det interessant, eller vil du gerne vide mere? Så kan du kontakte os via nedenstående formular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Mere end 1000+ succesfulde projekter i Europa

Belysningsplan & rådgivning

Vores eksperter hjælper dig gerne med skræddersyet rådgivning og en belysningsplan til din forretning.

Smarte LED løsninger

Spar penge ved at bruge bæredygtig LED belysning & smart teknologi.

Op til 5 års garanti

Vores kunder er vores fremtid! Derfor får du op til 5 års garanti på mange produkter!


Vil du have hjælp eller rådgivning til dit projekt? Ifyld dine oplysninger herunder, så kontakter vi dig, så hurtigt som muligt!Vil du hellere ringe til os?

 Vi sidder ved telefonerne mandag til fredag kl 8.30-17.00 - Du får fat på os på tlf. 89 88 09 71

Vores mærker


Nyligt afsluttede projekter

Kontorbelysning

Butiksbelysning

Belysning i showroom & museum