Forrige

Betaling

Lyskilderdirekte.dk sørger for, at alle dine betalingsoplysninger som bliver udvekslet er krypterede med et højt sikkerhedsniveau. Vi anvender Adyen til behandling af vore betalinger; Det er en sikker og brugervenlig betalingsteknologi. Alle kortdata sendes krypteret, så dine oplysninger er sikrede. Vi tilbyder de følgende betalingsmuligheder.

Visa Mastercard Paypal American Express
Bank overschrijving

Betaling inden
for 14 dage

EAN

 

Visa og Mastercard

Du kan betale med Visa og Mastercard hos os, der kommer intet ekstra betalings gebyr.

American Express

Vi accepterer American Express, men der er et gebyr på 2%.

PayPal

PayPal er kendt for at være en af de sikreste betalingsmetoder til rådighed. Vælg PayPal og tryk derefter 'fortsæt', og du bliver bedt om at logge ind med din konto for at foretage betalingen. Sikkert og enkelt.

Klarna

Når du betaler via Klarna faktura, handler du trygt og enkelt. Du behøver aldrig at opgive dine kortoplysninger og betaler altid efter du har modtaget varerne.

Betaling inden for 14 dage

Dette er til rådighed for virksomheder med et registreret CVR nummer. Hvis du vælger denne metode, så vil vores systemer udføre et kredittjek ved at bruge dine virksomhedsoplysninger. Hvis du er berettiget, vil du blive sendt en faktura via e-mail til at betale inden for 14 dage.

EAN

Betaling med EAN-nummer er kun for offentlige myndigerheder og institutioner. EAN betaling foregår ved at oplyse os om jeres EAN nummer, vi sender derefter en elektronisk faktura via fakturaservice. Du kan læse mere under EAN betaling

Bankoverførsel
 
Du får en ordrebekræftigelse med alle relevante oplysninger. Når du overfører betalingen til os, skal du skrive dit ordrenummer som reference nummer.

Vilkår og betingelser:
- Du skal indtaste dit ordrenummer som reference nummer ellers vil din betaling kke kunne spores tilbage til din ordre og Adyen vil automatisk returnere dine penge til din konto.
- Bankoverførsler kan tage op til 4 hverdage, inden de går ind på vores konto.

Validering af dit CVR nummer

Ved validering af dit CVR nummer, trækker du automatisk momsen fra. Dette er muligt da vi er en del af en europæisk virksomhed, men lokalisering i Holland, og derved er omvendte momsregler gældende. Hvis du ønsker at betale med moms, skal du ikke validere dit CVR nummer.

loading

Vent venligst ...

Fortsætte med at handle
Til kassen