89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

Betaling

Vi sørger for, at alle dine betalingsoplysninger som bliver udvekslet er krypterede med et højt sikkerhedsniveau. Vi anvender Adyen til behandling af vore betalinger; Det er en sikker og brugervenlig betalingsteknologi. Alle kortdata sendes kryptere. Vi tilbyder de følgende betalingsmuligheder.

 

Visa Mastercard American express Klarna Paypal Mobilepay

 

 

Visa og Mastercard

Betal med Visa og Mastercard. Ingen ekstra betalings gebyr.

American Express

Vi accepterer American Express, men der er et gebyr på 2%.

PayPal

PayPal er kendt for at være en af de sikreste betalingsmetoder til rådighed. Vælg PayPal og tryk derefter 'fortsæt', og du bliver bedt om at logge ind med din konto for at foretage betalingen. Sikkert og enkelt.

Klarna

Når du betaler via Klarna faktura, handler du trygt og enkelt. Du behøver aldrig at opgive dine kortoplysninger og betaler altid efter du har modtaget varerne.

Betaling inden for 14 dage

Dette er til rådighed for virksomheder med et registreret CVR nummer. Hvis du vælger denne metode, så udfører vi et kredittjek. Hvis du er berettiget, får du en faktura tilsendt via email med en betalingsfrist på 14 dage. 

EAN

Betaling med EAN-nummer er kun for offentlige myndigerheder og institutioner. EAN betaling foregår ved at oplyse os om jeres EAN nummer, vi sender derefter en elektronisk faktura via fakturaservice. Du kan læse mere under EAN betaling


Bankoverførsel

Vi sender dig en ordrebekræftigelse med alle oplysninger, hvoreftter du kan overføre betaling til os. 

Når du overfører betalingen til os, husk venligst at bruge dit ordrenummer som reference nummer.

Bemærk venligst: Bankoverførsler kan tage op til 4 hverdage, og derfor vil din bestilling tage længere tid end for eksempel betaling med kreditkort.

Validering af dit CVR nummer

Ved validering af dit CVR nummer, trækker du automatisk momsen fra. Dette er muligt da vi er en del af en europæisk virksomhed, men lokalisering i Holland, og derved er omvendte momsregler gældende. Hvis du ønsker at betale med moms, skal du ikke validere dit CVR nummer.

 

3-D Secure betaling, en sikkerhedsløsning, som gør nethandel mere sikker.

Både VISA og Mastercard har i dag en sikkerhedsløsning, som gør nethandel mere sikker både for kortholdere og forretninger. Den fælles betegnelse for disse sikkerhedsløsninger er 3-D Secure. . Læs mere på NETS.(nyt vindue)