Ballaster til CDM udladningslamper er afgørende for belysningssystemer med CDM udladningslamper, fordi de tillader at lamperne kan starte og være velfungerende. I denne blog artikel vil vi vise dig de vigtigste funktioner i ballaster til CDM udladningslamper som der tilbydes af lyskilderdirekte.dk 

Hvordan vælger man den rigtige ballast til CDM-lyskilder

reattore_lampada_CDM

 


Når du skal købe en ballast til CDM udladningslamper er du nødt til at tage hensyn til forskellige vigtige parametre.

 

 

 

 

 

 

 Lyskilde effekt (Watt)

 

Watt af CDM udladningslampe og watt som understøttes af ballast skal matche. For at kontrollere dette, skal du bare se på navnet på den ballast, så du kan se hvilken lampe den kan støtte i form af watt. For eksempel Philips HID-PV C 35 / I CDM 220-240V 50/60Hz er egnet til at understøtte en CDM 35W lampe.

 

Watt for en CDM lampe er altid relateret til ballasten. Når du udskifter din gamle CDM udladningslampe bliver du nød til at opretholde den samme effekt, ellers dit belysningssystem ikke fungere. Hvis du ønsker at skifte pæren til en ny med en anden watt bliver du også nødt til at ændre ballasten. 

 

 Antal lamper som understøttes af ballasten

 

Det er forskelligt for mange lyskilder en ballast kan klare, dette afhænger af modellen. For eksempel til en Philips HID-PV C 2x70 / I CDM 220-240V 50/60Hz kan du tilslutte 2 x 70W CDM-lyskilder. 

 

 Elektronisk ballast eller traditionel?
 

De fleste CDM virker med både den traditionelle og elektroniske ballast. Nogle CDM-lyskilder virker dog kun på elektroniske ballaster. Af denne grund, anbefaler vi dig altid at kontrollere hvilket der er tilfældet, for de produkter du har i sinde at købe.

Ved anvendelse indenfor anbefaler vi den elektroniske ballast HID Prima Vision. For udendørs brug, skal du vælge mellem traditionelle BSN eller BMH ballaster. 

 

 Nogle flere oplysninger om elektroniske ballaster ...

 

 

Rækken af Prima Vision HID ballaster på vores hjemmeside omfatter standard ballaster og uafhængige ballaster. De første (som har bogstavet »S« i deres navn) Bør placeres på indersiden af dit armatur. Den anden (som har et 'I' i deres navn) Bør placeres udenpå dit armatur.

Rækken af Prima Vision HID ballaster fås i forskellige størrelser:

Kompakte spoler, som kan understøtte én eller to CDM lys.

En 'Mini' version som er tilgængelig for en 20W eller en 35W lampe, dette passer perfekt når du ikke har en masse plads inde i dit armatur. 

 

 

Hvis du har spørgsmål om ballaster til CDM udladningslamper,

så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice!

89 88 09 71

info@lyskilderdirekte.dk