CDM-T pærer er perfekte til belysning af butiksvinduer. Skab en attraktiv atmosfære og forkæl dine kunder med en god oplevelseoplevelse! 

 

Hvor kan de anvendes?

CDM-T pærer kan anvendes til en lang række af forskellige formål. De har en fremragende farvegengivelse på hele 90-100Ra. De anvendes normalt til belysning af butiksvinduer og detailbranchen. De er især effektive i tøj butikker. Der er ikke noget værre end at købe noget i en butik, for så at komme hjem og føle man har fået et helt andet produkt end det man valgte henne i butikken. Takket være CDM-T pærerne, kan du sikre dine kunder mod dette, så de altid kan se og vide hvad de præcis køber. Dette betyder ikke alene at dine kunder tager glade og tilfredse hjem, men også at man kan fremvise sine varer i et naturligt lys.
 

Hvorfor anvendes de i disse områder?

CDM-T pærer anvendes i disse områder, da de har et uforligneligt farvegengivelsesindex. CDM-T Elite, selvom de koster en anelse mere end standard CDM-T, giver en excellent, stabil lysstyrke. Dette betyder at man kan garantere den bedste kvalitet af lys igennem en længere periode. Men dette er ikke alt:
 

 • CDM-T pærer har et indbygget UV filter. Dette forhindrer genstande såsom tøj i at falme i farven.
 • Lang levetid på næsten 15.000 timer
 • Klart, tillokkende hvidt lys
 • Farvegengivelsen på 100Ra betyder at pærene belyser objekter i deres naturlige farver
   

Hvilke kvaliteter har CDM-T Elite? 

CDM-T Elite er tilgængelige i en bred vifte af forskellige farvetemperaturer og wattager. De har alle en G12 fatning.
 

CDM-T

 • 35W, tilgængelig i 930 og 942.
 • 50W, tilgængelig i 930 og 942
 • 70W, tilgængelig i 930 og 942.
 • 100W, tilgængelig i 930
 • 150W, tilgængelig i 930

 

Hvor kan jeg installere dem? 

930 er varm hvid. Den befinder sig mellem et varmt lys og neutral hvid. Derfor er disse pærer perfekte til at skabe en neutral atmosfære. 942 farvekoden betyder at produktet har en farvetemperatur på 4200k. Dette er et køligt hvidt lys, som producere en kliniks, klar effekt.   
 

CDM-T operere typisk på 100v, dette betyder at de kræver en ballast for at fungere optimalt, da det almene el-net ligger på 230V. Du bør også anvende en ''independent'' ballast  til dine CDM pærer, hvis du ønsker at montere dem i loftet. Hvis du ønkser en ballast der passer direkte i dit armatur, skal du vælge en ''standard'' ballast.

CDM-T Elite pærer kan også anvendes til udendørsområder. De skal dog altid anvendes i et lukket armatur. På grund af deres fremragende lysstyrke, er de den perfekte belysning til mørke udendørs arealer.

Du bør ikke ændrer effekt (W) når du udskifter dine gamle pærer. Dette skyldes at både pære og ballast er beregnet til en bestemt wattage.


Køb CDM-T Elite