Træt af at dine lysstofrør går i stykker hvert år?  Det er vi også! Men heldigvis findes der en løsning på dette, Lyskilderdirekte.dk kan hjælpe dig! Lysstofrør er fortid og LED er ikke alene fremtiden, de er nutiden.


 

LED Tubes

Hos Lyskilderdirekte.dk har vi et bredt udvalg af LED rør , som kunder kan vælge imellem. Nogle gang er det sværeste bare at vælge. LED rør er nye, forbedret og energibesparende versioner af lysstofrør. For råd og hjælp til at erstatte et lysstofrør med LED, referer da til denne blog.
På alle vores LED rør, tilbyder vi en 5 års garanti. Så glem din elektrikers telefon nummer, for ham får du ikke brug for i lang tid.

 

Den lange levetid gør LED rør til en klar vinder, når lys skal opsættes på svært tilgængelige steder. Specielt vigtigt for industrielle og kommercielle områder, hvor der skal lejes lift og installatører.


 

Hvordan sparer det mig penge?

Mange folk vælger ofte lysstofrør pga. de er billigere. Hvad de ikke tager med i i forbeholdet er, at det faktisk er dyrere i det lange løb.

  • LED bruger meget mindre energi end lysstofrør = energibesparelser
  • LED har en langt længere levetid end lysstofrør = vedligeholdelses besparelser
 

Et godt eksempel på et LED rør der sparer energi, er Philips LEDtube T8 Value 20-36W 865

LEDTube

 
  • Dette rør bruger kun 20w, samtidig med at lysudbyttet svarer til et 36w lysstofrør!
  • Et gennemsnitlig lysstofrør har en levetid på 15,000 timer, hvor LED rør har en levetid på mindst 40,000 timer.
     


Hvordan vælger jeg det korrekte LED rør?

  • Anvendelse

Vi har lysstofrør til specifikke brug, f.eks. til mad, til kolde omgivelser osv.

 

  • Længde og Watt

Vær altid forsigtig med watt og længde. De er direkte relateret til hinanden, vær sikker på at du kender dit lysstofrørs længde og antal watt. 
 

  • Ballast og Starter 

Hvis du bruger konventionel ballast, skal du huske at købe ny starter hver gang du skifter rør. Dette vil forlænge lysstofrørets levetid med yderligere 25%. Hvis du bruger elektronisk ballast skal du ikke gøre noget.

 

  • Farvetemperatur

3000K: Neutral hvid. Hvis du søger belysning til et konference lokale eller lignende – er dette farvetemperaturen.

4000K: Kold hvid. Øg medarbejdernes  produktivitet, selv på regnvejrs dage. Eller indbyd flere kunder indenfor i en butik med et køligt look på en varm sommerdag.

6500K: Dagslys. Dette er et meget koldt lys. Anbefales mest til varehuse og sportshaller.   

 

Se alle LED Rør