TL sokler

Lad være fare vild i junglen af TL sokler!


Når du er på udkig efter en ny TL lampe så er det vigtigste spørgsmål, om den vil passe ind i dit armatur, og hvad disse kryptiske forkortelser fortæller dig om lampen ...

Vi har gode nyheder til dig: I modsætning til kompakte lysstofrør er det meget nemt at finde den perfekt TL lampe til dit armatur! Du behøver kun at overveje to aspekter: 


  • Watt: Wattforbruget for dit lysstofrør har en direkte effekt på længden. Lang historie kort: Jo højere watt - jo længere er lampen. Så længe du holder dig til den samme effekt, kan du også holde dig til det gamle armatur. Hvis du har fundet den rigtige længde, så har du den rigtige mængde watt! 

  • Lampefatningen: Lampefatningen har intet at gøre med watt, men kan være forskellig fra lampe type til lampe type. 

Sockel

 

Når du først har fundet den rigtige lampe, så behøver du ikke at bekymre dig om forkortelserne af sokkel typerne. Hvis du alligevel gerne vil vide hvad forkortelserne betyder, er de beskrevet herunder.


Hvad betyder forkortelserne?

G-Sokler: G-sokler (G13 / G5) er stift sokler med to stifter. Afstanden mellem disse stifter vises i de tal, som er en del af navnene. G13 = 13mm, G5 = 5mm. 


W4.3 sokler:T2 rør som kun har en diameter på 7mm, er udstyret med en plastik hætte, som nemt kan installeres i armaturer. 


2GX/G10q- sokler: Cirkulær lysstofrør er forbundet til armaturet på kun ét punkt. De er også udstyret med 4 ben som alle er på samme sted.  

Er du også på udkig efter den perfekte lampe? Så tag et kig her:Find den rigtige ballastKontakt