Breaking News: Philips HUE bro er kompatibel med Osram pærer

Philips HUE eller Osram Lightify? Du behøver ikke længere at vælge. Philips Hue Broen kan arbejde med de smarte pærer fra begge belysnings producenter.


Verschil Philips Hue Osram Lightify

Den seneste opgradering af Philips HUE bro er gået et skridt tilbage. Det lyder som et paradoks, men det er en meget vigtig forbedring for forbrugerne.

 

Tidligere havde den hollandske Hi-Tech gigant begrænset brug af sin bro til kun Philips smarte pærer. Men HUE 2.0 tillader nu forbindelsen til pærer fra forskellige producenter. Det var allerede muligt inden afgørelsen af begrænsningen. På grund af betydelige kundeklager, åbnede Philips dørene til konkurrerende produkter igen.

 

For at teste dette, har vi tilsluttet Philips HUE broen i vores kontor og installeret en Philips-pære sammen med en Osram. Begge fungerer perfekt, men nogle forskelle og anbefalinger skal påpeges.Sådan installeres Philips HUE 2.0

 

For at starte, skal Philips broen være forbundet til Ethernet-kabel. Dette betyder dog ikke, det er en dårlig funktion. Faktisk fungerer broen perfekt, så snart tilsluttet.

 

Tværtimod er Osram bro wireless, men skal parres med wifi i dit hjem. Forbindelsen mellem routeren, broen og pærerne er svagere, og nogle gange kan de gå tabt.

 

Når Philips 'bro er tilsluttet, kan du vælge blandt en bred vifte af apps til at styre dit lys fra enhver iOS eller Android-enhed.

 

Skab dit eget perfekte miljø med et tryk på en knap.Hvad er forskellene mellem Philips og Osram s pærer?


Philips Hue App

Så snart du tænder for lamper, vil du straks se forskellen mellem de to lysstyrker. Mens Philips synes at være blødere, giver Osram pærer en meget kraftig belysning, der lyser og definerer enhver farve.

 

I betragtning af, at du har mulighed for at dæmpe lysets udbytte fra din app, valget af pærerne afhænger nu kun af din smag. Foretrækker du en blødere og varmere glød? skal du gå til Philips. Hvis du foretrækker et kraftfuld lysudbytte, vælg Osram.Andre anbefalinger

 

Kontakterne på væggene skal være på. Hvis du slukker pærer fra lysnettet forbundet til væggen, vil du ikke være i stand til at styre lyset fra din enhed.

 

Hvis dine belysningsløsninger allerede er udstyret med dæmpere ...… Du er nødt til at slå fuldt ud på lysdæmpere til at udnytte din HUE eller lightify. Hvis lysdæmpere ikke helt tændt, vil du være i stand til at udnytte den fulde kapacitet Philips HUE. På den anden side arbejer Osram gennem et klassisk lysudbytte, men du vil ikke være i stand til at gennemføre de underholdende funktioner i app'en.

 

Prøv forskellige apps, og vælg din favorit Philips HUE kommer med sin egen app velegnet til iOS og Android. Men der er et stort udvalg af apps, ikke specifikt fra Philips, der kan hjælpe dig til at styre dit lys med fantastiske funktioner.