Dekorerer og spar med Retro LED pærer

Skab indbydende omgivelser, som giver en unik oplevelse for dine kunder, ved at vælge Retro LED Pærer!

 

Retro LED pærer

Atmosfæren i barer eller på restauranter er lige vigtigt som god mad, lækre cocktails eller fremragende service.

 

Et sofistikeret lys vil gøre dig i stand til at skabe et behageligt miljø og portrættere dit brand.

 

I takt med at dine kunder går i, bør de være overbevist, om de har taget den rigtige beslutning, ved at vælge dit sted. Udvælgelsen af den rigtige belysningsløsning vil utvivlsomt skabe en komfort og hygge, som dine kunder ønsker sig.

 

Foruden farvetemperaturen, så spiller udseendet af dine pærer også en væsentlig rolle i at lokke kunder til.

 

Når det kommer til hoteller, barer og restauranter, er ideen at udforske de forskellige produkter, for at finde netop dem, som vil matche med indretningen af dine lokaler. Det vil også hjælpe besøgende til at føle sig hjemme, takket være et behageligt lysudbytte og en varm farvetemperatur.Glødepærer eller halogenpærer har almindeligt været installeret, for at opnå dette lys. Deres trendy form har altid været et populært supplement til enhver form for interiør. Deres fremragende farvetemperatur og varme lysstrøm skabe et hyggeligt miljø for kunderne, som er egnet til særlige øjeblikke.

 

Men energieffektivitet og lang levetid er bestemt ikke egenskaber, som du kan forvente fra lyskilder med disse teknologier. I dag kan du få mere.

 

Faktisk har de vigtigste virksomheder i belysningsverdenen, såsom Osram og Philips, lanceret en type pære, som kaldes "LED Retro". Glødetråden samt formen på disse produkter simulerer udseendet af de traditionelle pærer. Takket være denne opgradering, vil indretningen af dit lokale ikke opleve nogen forandring, imens dine omkostninger vil falde betydeligt.

 

Udstyret med den ultimative teknologi, vil disse lyskilder hjælpe dig med at skære ned på energi- og vedligeholdelsesomkostninger, som ofte er nogle af de store udgifter for servicevirksomheder. Det er muligt at opnå en energibesparelse på op til 80% og drage fordel af en levetid, der kan være 15 gange længere end traditionelle pærer.

 

Installationen vil heller ikke være et problem, da du blot skal fjerne din gamle lyskilde og installere din nye LED Retro pære. Den fås nu med E14, E27, og B22-lampefatning.

 

Tag et kig på vores trendy sortiment.