Dit valg af pære afhænger selvfølgelig af dine ønsker - Vil du gerne benytte en energisparepære? er farvetemperaturen vigtig for dig? Hvad med udseendet? Og hvilken lysstyrke ønsker du? 

 

Den gamle PH5 lampe må max bruge 100W, hvorimod den nye max kan bruge 200W. 

 

Vi har forsøgt at samle forskellige bud på gode alternativer til din PH5 lampe herunder:

 

Spar på energien:Tornado Energy Saver
Philips tornado Spiral 20W 
Philips Tornado Spiral 23W

Disse to energisparepærer fra Philips er et helt perfekt valg til PH5 lampen som hænger i hjemmet. De har en gennemsnitlig levetid på 10.000 timer, og farvetemperaturen er varm.  

 

Fokus på atmosfæren:
Philips Master Softone

Softone har en utrolig hurtig starttid, og med sin gennemsnitlige levetid på 12.000 timer og dejlige lys, er den altid et godt bud på en pære til et hyggeligt hjørne i hjemmet. 

 

Tænk på miljøet:
Ecoclassic Lustre
Ecoclassic A-shape

Klassisk glødepære

Disse to Ecoclassic pærer fra Philips har begge utrolig høj farvegengivelse, dvs. de farver du ser i lyset vil blive gengivet næsten perfekt. Dog har de en lav lumen. Designet gør dem til et fantastisk alternativ til glødepæren. 

 

Det klassiske look:
Den klassiske glødepære

PH5 lampen fortjener en klassisk makker, og det kan du få ved at benytte en gammeldags glødepære. Hos lyskilderdirekte.dk sælger vi stadig glødepærer - dog i forstærket udgave, som gør at de er helt lovlige ved europæisk lovgivning. Se de forskellige alternativer via linket herover. 

 

LED
Philips LED 
Osram LED 

Du kan selvfølgelig også være ekstra opmærksom på energiforbuget og vælge LED - Her skal du især også være opmærksom på hvilken lysstyrke og effekt i watt du ønsker, da watt tallet er anderledes for LED-pærer. LED har længe haft et ry for at give et lidt koldt lys, men det er en myte. Du kan sagtens benytte LED med E27 sokkel i dine PH lamper. 

 

Koglen er en smule anderledes, da den er en del større og oftest benyttes i offentlige rum, hvor en høj lysstyrke er ekstra vigtig. På Lyskilderdirekte fører vi pt. ikke pærer som kan benyttes i koglen med Ø større end 480, dvs. dem som skal bruge pære med E40 sokkel. Men alt efter hvor mange du skal benytte, er du velkommen til at kontakte os, måske kan vi finde den rigtige pære og skaffe den hjem til dig. 

Til koglen med Ø 480 anbefaler vi at du forholder dig til de samme kriterier som vi beskrev ved PH5, da de benytter samme fatning.
 

Vi får flest spørgsmål omkring PH5 og koglen, men hvis du er i tvivl om hvilken pære du skal benytte til andre typer af lamper, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på e-mail: info@lyskilderdirekte.dk eller tlf: 89 88 09 71.