Vælg det rigtige LED-panel

 

Integreret LED-paneler er højkvalitets belysningsløsninger med mulighed for optimale energibesparelser til virksomheder, skoler, supermarkeder og kontorer. LED paneler er den ideelle partner til installation i standard nedhængte lofter og direkte erstatte eksisterende fluorescerende inventar. Gode LED-paneler har et lige fordelt lysudbytte, elegant finish, lang holdbarhed, mindre vedligeholdelse og vil give et meget lavere energiforbrug.

 

Ældre 60x60cm lysstofarmaturer med 4x18W lysstofrør og ballast kan udskiftes med for eksempel et 33W LED panel. Så vil elforbruget gå fra 79W til 33W og du vil spare over 50% af dit elforbug og dermed også spare på el-regningen

 

Dimensioner og farvetemperatur:

De mest almindelige dimensioner af LED paneler er 60x60cm eller 30x120cm. Disse størrelser svarer til standard loftsplader i lofter. Men vores råd er altid at kontrollere dimensionerne på dit loft.

 

LED-paneler fås i forskellige farve temperature:

 

  • 830 = 3000 Kelvin: varm hvid
  • 840 = 4000 Kelvin: kold hvid, populært på kontoret
  • 865 = 6500 Kelvin: dagslys

 

LED-paneler på kontoret eller i klasseværelser:

Arbejdspladser på kontoret eller klasseværelset skal opfylde de europæiske standarder, er retningslinjerne for sikkerhed og sundhed afledt med hensyn til lysudbytte og blænding faktor (UGR). Reglerne er beskrevet i detaljer i BS 12464-1 standarden. Dette minimum belysning krav sikrer, at kontorpersonale behageligt og kan udføre produktivt arbejde. Eller at de studerende kan observere og lære optimalt. Til kontor arbejde og klasseværelser er en UGR-værdi på <19, er påkrævet. Mange mennesker opfatter også flimmer ved standard fluorescerende inventar. Herunder to eksempler på LED-paneler, som opfylder alle krav og retningslinjer:

Noxion                                                      Ledvance                                        Philips

Noxion LED paneler     Ledvance led paneler       Philips LED paneler

 

 

Til generelle områder som et venteværelse, korridor eller kafferummet kan et LED panel med UGR <22 bruges. Har du spørgsmål til belysningskrav pr rum, er du velkommen til at kontakte vores lys-team hos Lyskilderdirekte.

 

4 tips til at vælge et LED-panel:

  1. Erstat eksisterende fluorescerende armaturer med LED-paneler og spare masser af energi
  2. Til kontorarbejde, vælg LED-paneler med en UGR værdi <19
  3. Smart-belysning, vælg LED-paneler med et DALI-driver
  4. Vælg LED-paneler med test rapporter (LM79 / LM80), så er du sikker på kvalitets belysning.

 

Belysning har stor betydning for vores trivsel og produktivitet på arbejdspladsen. Lys fremmer vores velvære og sundhed og giver energi til at klare en lang dag.


Har du spørgsmål vedr. LED-paneler, så er du velkommen til at ringe 89 88 09 71 vi har kvalitets LED paneler fra Philips, Ledvance (Osram) og Noxion.