Rudolf er et ungt rensdyr, der har en mærkelig, men enestående lysende rød tud. Men på grund af denne spotter og udelukker kollegerne ham.

 

En tåget julenat, fik julemanden fik øje på Rudolfs skinnende røde tud. Han bad rensdyret om at belyse hans slæde denne magiske aften.

 

Rudolf blev en helt!

 

Men da julemanden året efter tjekkede Rudolfs tud, opdagede han, at den ikke længere det ikke længere lyste. Levetiden på hans glødepære-tud var ovre. Så julemanden besluttede at erstatte den med en halogen-tud.

 

 

Takket være den fantastiske farvegengivelse kunne julemanden genkende hvert eneste hus rundt om i hele verden. Men da natten var ved at være ovre, var Rudolf meget træt, da han havde brugt rigtigt meget energi til at fremstille det lys, som blev anvendt til at styre slæden.

 

Da julemanden godt ville sørge for, at Rudolf var kampklar næste jul, beluttede han sig for at udskifte Rudolfs tud med en med et lavt energiforbrug. Rudolfs nye tud var kraftig, men lyseffekten var for svag, og mange børn fik de forkerte gaver.

  

Nu blev julemanden bange for en fiasko, så han valgte en gasudladnings-tud. Det år gik pakkeleveringen perfekt. Desværre blev Rudolf og hans rensdyr-venner syge af den gas, der blev udledt under rejsen.

 

Forvirret og frustreret besluttede julemanden at bruge et lysstofrør. Julemanden havde et stramt budget det år, og selv om det var en billig løsning, så tilbragte Rudolf det meste af aftenen med at sidde fast i træer. Juemanden blev så forsinket, at nogle børn vågnede op uden gaver under deres træ.

 

Nu var han ved at løbe tør for ideer, så julemanden tænkte grundigt over, hvordan han skulle løse problemet med Rudolfs tud. Men der syntes ikke at være nogen løsning, og nuvar det næsten den 25. december.

 

Julemanden besluttede, at han ville konsultere Google, og der snublede han hurtigt over Lyskilderdirekte.dk. Han tøvede ikke med at kontakte kundeservice.

 

 

 

"Kære Lyskilderdirekte,

 

Jeg er direktør i en global gaveleveringstjeneste, og jeg har

brug for en lyskilde til mit chef-rensdyr Rudolf.

Jeg har prøvet alt, men ingenlyskilde er

effektiv nok til at opfylde mine behov.

Kan I hjælpe mig?!

 

Mange hilsner,

Julemanden"

 

 

Svaret kom hurtigt og var hjælpsomt....

 

 

"Kære Julemand,

 

Vedlagt får du et link til vores LED sortiment.

Vi er sikre på, at en af disse tude vil tilfredsstille alle dine behov.

 

Venlig hilsen,

Lyskilderdirekte.dk  teamet ”

 

 

 

Produktet blev leveret meget hurtig, og juleaften fremviste Rudolf stolt sin nye skinnende LED tud. Julemanden havde aldrig været så glad. Rudolf var fuld af energi, han havde et fantastisk lysudbytte, hans rensdyr-venner kunne indånde ren luft, og Rudolf undgik nemt forhindringer på grund af hans nye kompakte tud. 

 

 

 

Og vigtigst af alt: Julemanden behøvede ikke længere at tage beslutnunger, da Rudolfs nye LED tud ville vare for mange julenætter fremover.

 

 

Glædelig jul til jer alle, Lyskilderdirekte.dk!