Hvilken LED-belysning til kontoret?

Hvorfor vælge LED belysning på kontoret?

LED verlichting voor kantoor

Undersøgelser viser, at belysning har stor betydning for indeklimaet på kontoret og dermed for vores trivsel og produktivitet på. Indeklimaet påvirkes bl.a. af varmeudstråling fra lyskilderne. Idet LED næsten ikke udvikler varme, reduceres risikoen for, at jeres lokaler bliver for varme, og I kan spare penge på evt. køling. Hvis jeres kontorlandskab ligner de fleste andre i Danmark, kan I spare energi og besværet ved at skifte f.eks. gamle lysstofrør og halogenspots ud med LED-belysning.

 

Hvilken LED-belysning kan benyttes på kontoret?

For at sikre den rigtige LED-belysning på kontoret er der en række faktorer, der skal tages i betragtning. Først og fremmest er det anbefales det at anvende en lysfarve, der er så naturlig som muligt. Det sikrer bedre visuel komfort og god præstation. Der skal således findes en aftale mellem graden af ​​blænding og mængden af ​​lys. Der er en række armaturer i vores sortiment, der opfylder disse faktorer.


Noxion LED Paneel UGR

Noxion LED Paneel UGR <19

Noxion LED-panel er et lysarmatur, der opfylder kravene til kontor belysning. Disse LED-paneler kombinerer visuel komfort med energibesparelse og næsten ingen vedligeholdelse. LED-panlerne lever op til alle kravene i EN 12464-1, har den en UGR-værdi, der er lavere end 19, hvilket betyder, at armaturet er 'flimmerfrit'. LED-panelerne er meget brugervenlige og installationen er nem. Se vores udvalg, klik her >>


Philips Coreline Downlights

Philips Coreline Downlights

Philips Coreline Downlights kombinere udseende og lys effektivitet. Disse armaturer med deres slanke design giver en smuk belysning på kontoret. Philips Coreline Downlights er meget tynde og paaser ind overalt, nemme at installere og giver ekstra visuel komfort til medarbejderne. Se vores udvalg, klik her >>


Noxion LED inbouwspot

Noxion LED indbygningsspot

Noxion indbyggede LED-spotlights er også en del af kontorbelysning. Med en UGR-værdi lavere end 16, opfylder disse armaturer også EU-krav indenfor belysning. Sammen med et højt CRI (Color Rendering Index)> 90, vil du drage fordel af høj visuel komfort og med en gennemsnitlig levetid på 50.000 timer og en 5 års garanti, er du sikker på en god investering. Se vores udvalg, klik her >>Har du brug for hjælp med at skifte til LED-belysning?

Vi hjælper dig gerne! Kontakt os hvis du har brug for hjælp, rådgivning eller et tilbud.