Lys kan hjælpe dig til at overholde dine nytårsforsætter og forbedre din livsstil. LED, Philips HUE og varm belysning giver dig den støtte, du har brug for at opnå årets mål.

 

 

Nytårsforsætter kan være svært at finde på ... og nogle gange er de endnu sværere at overholde. Uanset om det er rygestop eller det at spare penge, kan vi alle have brug for et ekstra skub for at komme igennem januar.

 

Tidligere har du sikkert prøvet alle de oplagte metoder for at overholde dit nytårsforsæt. Men det er nok meget sandsynligt, at du aldrig har overvejet at bruge lys til at øge dine chancer for succes. Her er fem nytårsforsætter, der er opnåelige ved hjælp af lys.

 

1 - "Rygning er så usundt ... fra 1. januar ikke flere cigaretter!"

 

"Cigaretter hjælper mig med at slappe af", siger nogen. Det, at holde en cigaret eller en pibe, kan sammen med lugten af tobak give en fornemmelse af ro. Lys kan give den samme fornemmelse, men samtidig være både sundere og billigere. Oplys dit hus med varmt lys, så der skabes en hyggelig og behagelig atmosfære. Du vil føle dig så afslappet, at du glemmer alt om tænde cigaretten og indånde fiaskoen.

 

2 - "Jeg kan ikke have så stort et forbrug – jeg har brug for at spare penge!”


Løsningen ... skift til LED. Resultatet ... du sparer penge. Takket være deres lave forbrug og ny teknologi, vil LED-belysning reducere dine el- og vedligeholdelsesudgifter. Du kan spare op til 80% på el-regningen.

 

LED Pærer  

 

3 - "Det ville være rart at vågne op to timer tidligere på hverdage!"

 

At komme ud af fjerene tidligt om morgenen er en pinefuld oplevelse for mange af os. I dag kan intelligent belysning gøre denne ”kamp” til en behagelig og naturlig rutine. Det at vågne op bliver mere behageligt på grund af de legesyge og farverige lys, som skabes med Philips Hue.

 

 

 

4 - "Jeg tog otte kilo på sidste år. Det er tid til at spise sundere "

 

Du undrer dig måske over, hvordan lys kan gøre maden sundere. Men det kan lys! I supermarkeder bruges forskellige farvetemperaturer på friskt frugt og grønt, så varerne ser mere indbydende og velsmagende ud. Sørg derfor altid for at tjekke fødevarer i et andet lys, så du kan se varernes rigtige stand.

 

5 - "Jorden er mit hjem. Jeg vil have mere respekt for den "

 

Hvor ofte har du forladt dit hus uden at slukke lyset? Ved brug af sensor belysning vil din glemsomhed ikke længere være et problem. Ved at købe sensor lysarmaturer vil du være med til at respektere miljøet. Sensor belysning reagerer kun på bevægelse og reducerer derved energiforbruget. Det hjælper dig med at gøre en smule for miljøet.