Hvad er bag belysning og hvad er fordelene? En simpel løsning til at forbedre komforten i dine øjne, mens du arbejder ved computeren eller ser tv. Læs nedenfor for at finde ud af mere.

 

Ved et første indtryk er bag belysning bare et dekorativt lys bag skærmen. Men det er meget mere end det!

 

Men før at vi forklarer hvordan det fungerer, og hvorfor vi skal bruge det, er det vigtigt at forstå mekanikken af det menneskelige øje. ihvetfald princippet ...

 

Når som helst at vi ser på noget, enten en båd der sejler i afstand eller en dejlig solnedgang, vil vores øjne regulere hvor meget lys der lukkes ind i vores øjne. Niveauet for udvidelse skyldes hele øjets opfangelse af lys og ikke af den enkelte lyseste punkt af lys inden for dette område.

 

Hvad sker der, når vi ser en skærm, så?

 

Trods det faktum, at vi opfatter skærmen for at være den lyseste lyskilde i forhold til resten af omgivelserne, regulerer vores øjne baseret på niveauet af lysstyrke over hele visningen.

 

Som et resultat, bliver vores øjne bliver hurtigt trætte, og vi kan opleve  tørre øjne og også hovedpine.

 

Vi kan øge komforten i vores øjne ved at vedtage bag belysning. Det centrale er at øge den generelle belysning i rummet, men undgå at tænde lys tilfældigt.

 

For eksempel er vores stue eller studie normalt udstyret med gulv, bord og loft lamper. Men at skifte på en af disse kilder vil påvirke opfattelsen af den opfattelse uden at forbedre komforten i vores øjne. Ved at øge lyset af den generelle belysning vil det beskadige skærmens lysstyrke. Vedtagelsen af kilder til siden af TV'et eller bærbar vil indføre blænding og uklarhed til billedet, der påvirker fornøjelsen af at nyde skærmen.

 

Bag belysning er belysning, der er placeret bag skærmen du kigger på. På denne måde hæves omgivende det lysniveau i visnings området, uden direkte skinnende lys mod betragteren

 

Når lyset kommer bagfra skærmen, og det ikke er afspejlet ud af skærmen, vil du få alle fordelene ved at øge belysning uden problemer med blænding eller lys, der skinner direkte fra kilden ind i dine øjne.

 

Dette vil øge komforten i dine øjne, forebygge øje problemer eller hovedpine og tilbyde dig mulighed for at nyde den tid foran skærmen.