Kan LED pærer dæmpes?

dimmed bulbs

Mange udskifter deres traditionelle pære, og spot pære med den energibesparende LED pære. LED pære har både en væsentlig længere levetid, men også et meget lavere energiforbrug.
Kan LED-pærer dæmpes?

 

Ja, men ikke alle LED pærer kan dæmpes. Så får at være sikker, inden du køber en LED pærer, benyt vores filter. Her kan du vælge “ Dæmpbar - Ja / Nej “. På emballagen står det også om pæren er dæmpbar eller ej. LED er meget velegnet til dæmpning. Men ikke alle dæmpbare LED’er fungerer med din nuværende lysdæmper. Det kræver typisk en lysdæmper til LED, der er tilpasset det meget lavere effektforbrug og elektronikken i LED.

 

hospital

Se vores udvalg af dæmpbare LED lyskilderDimbaarheid led lampen

Hvordan kan jeg dæmpe mine LED pærer?

 

En lys-dæmper er nødvendig for at dæmpe LED-pærer. I mange kan du benytte din nuværende lysdæmper. Hver lysdæmper har en minimal effekt, denne effekt er 40-80W. Hvis du udskifter dine gamle pærer til LED, er den samlede tilsluttede strøm stadig lavere end lys-dæmperens minimale effekt. Som følge heraf kan LED-pærerne ikke dæmpes eller kun meget dårlig, hvilket resulterer i at pærer blinker. Hvis din LED-pærer ikke virker med din nuværende lys dæmper skal du vælge en LED-dimmer 0-150W.

 

 

 

 

Kan jeg dæmpe en LED-pære uden en lys-dæmper?

 

Ja, Philips har udviklet Philips SceneSwitch, det er en lyspære med 3 lysindstillinger. Læs mere om  Philips Sceneswitch.

 
scene switch light