Philips PL kompaktlysstofrør er professionelle lav energipærer. Produkt serien kan nemt genkendes på soklen af, produkterne installeres med enten to eller fire pinde, ved hjælp af en såkaldt "click fitting".

PL kompaktlysstofrør har flere fordele, såsom en optimal lyseffekt, som kan anvendes til både lange og kortere formål. Desuden har produkterne altid en farvegengivelse på over 80Ra. Dette giver forbrugeren et højt kvalitetslys, der afbilleder farver som de virkelig er. Produkterne er tilgængelige i adskillige forskellige farve valgmuligheder. Dette giver dig mulighed for at skabe den rigtige atmosfære i dit unikke miljø.  PL-C´erne er for eksempel et meget almindeligt køb hos Lyskilderdirekte. PL-C 2 pinde serien har fire forskellige versioner af watt forbrug, hver især med op til fire forskellige farvekoder.

Vi tilbyder følgende kompaktlysstofrør fra Philips - Du kan læse mere under de forskellige mærker på hjemmesiden. 

PL-S

Er et produkt i PL serien med en lav lys forfaldelse over livstiden. pæren kan ikke dæmpes, men produktet har en øjeblikkelig starter teknologi, som sikrer fuld lysstyrke med det samme! PL-S er designed til hjem, restaurenter, hoteller og teatre-

PL-C

Et produkt som er desginet til almindelig og supplerende brug i professionelle og hjemlige miljø. Produktet kan ikke dæmpes og burde kun anvendes med elektromagnetiske forkoblinger. 

PL-T

Tilbyder omkring 15% mere lys end tilsvarende produkter i PL serien. PL-T har en hurtigt opstart, hvilket betyder at produktet kort efter tænding vil lyse med 100 % lumen. Produktet er designet til supplerende eller almindelig belysning i både professionel og semi professionelle miljøer.

PL-L

PL-L er endnu et kompakt lyssør, som typisk anvendes til almindelig belysning af kontorer, butikker og hoteller. Produktet kan dæmpes ned til 10 %. Levetiden af produktet kan falde, hvis det ofte tændes og og slukkes.

PL-Q

Er et komplet dæmpbart kompakt lysstofrør med en kvadrant-lignende form. Produktet er ideelt til anvendelse ved f.eks. toiletter, trapperum, gange og receptionsområder.

PL-R

Kan spare op til 50 % mindre energi i visse anvendelsesområder i forhold til andre PL-T / C produkter. Produktet kan dæmpes ned til 10%. PL-R bruger en "twist and lock" lampe fatning med en levetid på 19.000 timer. Velegnet til brug i detailhandel, kontorer, hospitaler og offentlige bygninger.