LED belysning til butikker

store LED


„God belysning og naturlige farver.”

 

For modebutikker spiller brug af LED-belysning en vigtig rolle i forhold til salg. Lys-pærer og armaturer sikrer ikke blot optimal lysstyrke, men fungerer også som et vigtigt markedsføringsredskab. Med den optimale belysning skaber du ikke kun en behagelig stemning, men sætter også stemningen til kunderne. God butiksbelysning er kendetegnet ved en effektiv kombination af generelle belysning og spot belysning. Belysning udgør i gennemsnit 50 % af elforbruget i detailbranchen. For de fleste virksomheder er det en fordel at skifte til LED, der er den mest energivenlige og fremtidssikrede belysningskilde på markedet.
Hvilken butiks LED-belysning?

Butiks vindue

Butiks vindue


Et belyst vindue tiltrækker kunder, butiksvinduet bruges til at præsentere butikken og er ofte det første vigtige indtryk. Der anbefales en blændfri grundbelysning til et vindue. Dine produkter kan belyses af bevægelige LED spotlights eller for eksempel spor-belysning. Der eksisterer stadig fordomme om kvaliteten af LED. Nogle af dem er, at LED giver koldt lys, tænder langsomt. Kvaliteten af LED kan være lige så god som jeres nuværende – endda ofte bedre.

clothes

Præsentation


Præsentation af produkterne betyder alt når for salget. Vælg den rigtige farvetemperatur, Gerne på 4500 Kelvin eller derover.

Spotbelysning fremhæver bestemte områder eller genstande i butikken. Varerne skal altid belyse, så de tiltrækker opmærksomhed og de naturlige farver ikke forvrænges. Derfor er LED-spotlights med høj farvegengivelse særligt velegnede.
Butiks belysning

Butiks belysning


Når kunder går ind i en butik, er den første ting at orientere sig selv og derefter få et overblik over butiks størrelsen og dit sortiment.
Tidligere var almindeligt at belyse hele området i butikken, trenden i dag er i høj grad kontrast belysning. Her er dæmpbare LED-spotlights og loftlamper meget populære. Af de mange andre fordele der er ved LED butiksbelysning, er at du mindsker elforbruget. Du kan nemt spare op til 50% ved at skifte til LED belysning.

Bedste belysning til detail?