• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 7 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

Lysstofrør vs LED lysrørHvilke fordele har et LED lysrør?

 

LED lysrør er et alternativ til de traditionelle lysstofrør. Hvorfor skal du vælge et LED lysrør?Lavere energiforbrug, ved at vælge LED lysrør kan du nemt spare op til 50% af dit energiforbrug.

 

Lang levetid, LED-lysrør gennemsnitlige levetid er 50.000 timer sammenlignet med et lysstofrør har en gennemsnitlig levetid på 30.000 timer.

 

Kviksølvfri, I modsætning til lysstofrør indeholder LED lysrør ikke kviksølv. Dette gør dem bedre for miljøet.

 

Drejelig belysning, LED-lysrør giver et roterende lys (belysning præcis, hvor du har brug for det). På den anden side har lysstofrør lys "hele vejen rundt", hvilket betyder at lyset udstråler i armaturet og andre unødvendige steder.

 

Intet flimmer, LED lysrør flimre ikke under tændingen eller har et flimrende lys, der kan forårsage hovedpine og andre sundhedsmæssige problemer.

 

Tænder øjeblikkeligt, med led lysrør får du med det samme fuld lysstyrke. Der er ingen langsom opstarts- eller ventetid.

 


Er der ulemper ved at vælge LED lysrør?

Du har højere anskaffelsesomkostninger - Købsprisen for LED lysrør er højere end for lysstofrør. På grund af den lange levetid og høj energieffektivitet spare du som nævnt på energiomkostningerne og vedligeholdelse. På denne måde vil din investering hurtigt tjene sig hjem

 

Der eksisterer stadig fordomme om kvaliteten af LED. Nogle af dem er, at LED giver koldt lys, tænder langsomt og ikke er kraftigt nok til f.eks. at lyse en butik op. Men det passer ikke længere. Kvaliteten af LED kan være lige så god som jeres nuværende – endda ofte bedre.