Louvre har valgt LED-teknologi for at belyse det verdenskendte maleri, Mona Lisa

 

 

Louvre har valgt LED-teknologi til at oplyse det mest berømte maleri: Mona Lisa.

 

Fra stearinlys til hi-tech lamper, har Leonardo Da Vincis mesterværk oplevet enhver form for belysnings, måske endda skifte til LED.

 

Hendes skønhed er uden sammenligning, men opmærksomhed for detaljer er nødvendig for at være fremragende. Og valget af lyset gør en kæmpe forskel!

 

Skift til LED giver mange fordele i alle henseender, der starter med at gøre kunstværket mere tiltrækkende ved at forbedre kvaliteten af de farver, der fremhæver skygge og skaber kromatiske effekter.

 

for eksempel, præsenterer en farvegengivelse på omkring 90%, den højeste værdi af dette indeks. Takket være denne funktion, er butikker og kunstgallerier afhængige af denne pære som farverne fremvist under sit lys - vises med den højeste kvalitet!

 

Udover at bruge LED til at forskønne maleriet, vil pærer med denne teknologi leve længere og hjælpe med at spare op til 80% i forhold til energiforbruget.

 

I beskrivelsen af , levetid på 50 tusind timer!

 

Men at skyde skylden på Mona Lisa for dyre energiregninger er ikke en gyldig grund til Louvre for at skifte til LED. Der må værenoget andet!

 

UV ... faktisk! UV bidrager ikke til oplevelsen af maleriets skønhed, men forårsager blot en proces med nedbrydning med ingen pleje af følsomheden af billedet.

 

Museer, anvender filtre ved hjælp af de traditionelle glødepærer, til at fjerne UV. Men LED-teknologi gør det nemmere: De eliminerer UV og dermed forbedrer beskyttelsesniveauet.

 

Og stop ikke med at læse kun fordi du tror, at lysdioder er velegnede til museer, butikker eller kunstgallerier. Funktionerne i denne teknologi kan også være meget nyttigt for professionelle applikationer samt husholdningsbrug.

 

Reduktion i vedligeholdelses- og energiomkostninger uden at miste kvaliteten af belysning er velegnet til enhver form for anvendelse.

 

Hvad mere er, alle har deres egen Mona Lisa i hjemmet ... et familie billede, et bestemt maleri, en souvenir fra en uforglemmelig tur. Lys det op med omhu og kvalitet!

 

skift til LED, den rette belysning løsning, der tilfredsstiller alle dine behov!