Philips ExpertColor LED

Philips Master LED ExpertColor GU10

En smuk belysningsoplevelse


Ægte farver

Philips ExpertColor er til dags dato den bedste erstatning for den gammeldags GU10 halogenpære. Denne eksklusive serie fra Philips, med en CRI score på 97 ud af 100, betyder de skaber næsten perfekte og naturtro farver, ligesom halogen kan.


For LED-lyskilde har farven altid været en udfordring, men det er lykkes for Philips Expert Color LED pærer at opnå den samme farve som halogen. Det gør Expert Color lampe den perfekte erstatning for dine gamle halogenpærer. Desuden ser denne lyskilde ud præcis som en halogenpære, og du kan med erstatte dem én til én.
Expert Colour er perfekt til hoteller, restauranter og andre atmosfære-følsomme områder. Disse LED lamper fås i 3 farver:


  • Meget varm hvid 2700 Kelvin til hjemmet, restauranter
  • Varm hvid - 3000 Kelvin til hotel, kontor, display, reception, butikker
  • Kold hvid - 4000 Kelvin f.eks til belysning af juvelerer


Perfekt dæmpning

Denne GU10 LED lyskilde kan dæmpes og giver fremragende dæmpning helt naturligt til 5% uden blinkende lys. Philips har testet denne Expert Colour lyskilde i mange forskellige lysdæmpere. Derfor behøver du ikke at være bange for problemer med dæmpning.


Budget og klimaforandringerne giver sig udslag i et stadig stigende behov for at reducere såvel energiforbruget som drifts- og vedligeholdelses omkostningerne med ExpertColor kan du spare op til 90% af dit energiforbrug og disse pærer har en forventet levetid der er 20x længere end en halogenpæreWattage og grader

Disse LED spotlights har en GU10 sokkel og fås i to wattager. 3.9W erstatter 35W halogenpærer og 5.5W erstatter 50W halogenpærer.


Expert Color LED lyskilder har to typer af grader: en smal (25D) og bred (36D) grad stråle. Hvis du er i tvivl om graden, vælg altid den brede grad. Dette giver i de fleste tilfælde det bedste lys.Vælg din ExpertColor LED spot

Philips Master LED ExpertColor GU10 35W 50W


Se en film om ExpertColor LED spot: