Philips TrueForce LED ( HPL SON, HPI, SOX )

LED-løsning til udskiftning af HID (High Intensity Discharge)-lyskilder?


Ja, Philips TrueForce LED-lys er den perfekte LED løsning til at erstatte dine højtryks udladningslamper / kviksølvlamper (HID lamper). De gamle HID lamper herunder HPL, SOX og HPI er under udfasning, da de forbruger en masse energi og indeholder kviksølv. TrueForce LED er den første plug-and-play LED lyskilde til at erstatte højtryks udladningslamper som benyttes til industri-, detail-, kommuner og offentlige områder.

Med TrueForce lyskilder har masser af fordele: Du sparer 74% energi, og disse lamper indeholder ikke kviksølv eller andre giftige stoffer. Derudover er du med HPL LED lys sikret en lang levetid på 50.000 timer, hvilket er omkring 20 år i et gennemsnitlig virksomhedsmiljø.


Med den korrekte lyskildestørrelse og lysfordeling kan du nemt monterer TrueForce LED-lyskilder i dit nuværende system, hvorved lyskvaliteten forbedres, uden at armaturer skal udskiftes eller lys-effekten går tabt.LED alternativer til din gamle HID-pære?

Philips TrueForce LED HPL

Nedenfor er en liste over de relevante LED alternativ til at udskifte din gamle energisluger:


HPL LED alternativer:


HPI LED alternativer:

Philips TrueForce LED HPL

SOX LED alternativer:


Har du brug for hjælp eller spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte vores lys-team såfremt du har spørgsmål vedr et energivenligt skift til LED belysning eller ønsker et tilbud