The World Green Building Council (WorldGBC) lancerede Build Upon, et omfattende projekt for at skære CO2-udledningen i eksisterende bygninger på tværs af Europa.


 

 

Build Upon er indstillet til at hjælpe Europa med at blive en model for resten af verden ved at fremme udskiftning af konventionelle belysning i bygninger.


Målet er til sænke CO2-udledningen fra bygninger, som i dag tegner sig for 36 procent af EUAs samlede emissioner.


Gennem en travl liste over begivenheder, vil koalitionen af nationale grønne bygninger råd, uddanne Europa til at blive grønnere og øge trivsel i bygninger.


En serie af 80 møder vil samle mere end 1000 organisationer, herunder regeringer, virksomheder, lokale myndigheder, fabrikanter, og banker.


Build Upon vil støtte europæiske enheder til at levere langsigtede planer for, hvordan de vil renovere deres hjem og kommercielle bygninger til høje standarder for energieffektivitet. Disse strategier er nødvendige fra 30. april 2017 i henhold til EU-retten.


Ideen i det væsentlige fremmer renovering af ældre bygninger. Dette indebærer udskiftning af konventionelle lamper med energibesparende produkter, såsom LED: en meget nem løsning!

 

Retrofit står for den blotte udskiftning af lampen: den gamle glødepære eller et brudt lysstofrør, for eksempel, vil blive erstattet af deres LED alternativer uden behov for at gennemføre ændringer i armaturet.


Sæt velvære i hjertet af din bygning og skabe et bedre miljø. Dette projekt falder i jord med vores mission hos Lyskilderdirekte: gøre Europa grønnere.