Philips HUE let you reproduce the colors of a picture

Philips HUE er det nye trådløse LED system, der er ved at ændre begrebet belysning! Har du nogensinde tænkt på at gengive farverne fra et billede i din stue? Forvandle dit hus til et diskotek, synkronisering imellem lys og musik? Eller endda at få en lys alarm, når du modtager en SMS-besked? Philips Hue nye teknologi har gjort alt dette muligt!

 

 

Find ud af alle de fantastiske ting, som Philips HUE kan!

 

 

Philips HUE produkterne

Philips har skabt en fantastisk produkserie og designet forskellige produkter indenfor HUE. Vi lader nu dig om at vælge den form for lampe, der passer bedst til dit hjem og personlighed. Alle produkterne kommer i startsæt, som indeholder alt hvad du har brug for at begynde at bruge HUE fra bunden, og udvidelses sæt, som giver mulighed for at  tilslutte en enkelt enhed til dit eksisterende HUE system.

 

  • Philips HUE: Dette er Philips HUE standard version, som omfatter 3 LED pærer hvis du køber et startsæt, eller kun en, hvis du køber et udvidelses sæt. Du kan også vælge mellem to forskellige typer af pære: E27 sokkel med 9W og GU10 sokkel med 6.5W.
 
  • Philips HUE Lux: De LED pærer, der indgår i Philips HUE Lux (2 i et startsæt og 1 i et udvidelsessæt) har en E27 sokkel type og de kun giver et varmt hvidt lys (2700K) med justerbar lysintensitet, perfekt for dem, der ønsker at nyde alle de forskellige funktioner i en mere traditionel måde, uden farveændringer.
 Philips HUE pendand light has two light sources
  • Philips HUE Beyond: Dette sortiment indeholder bordlys, loftlys og pendellys lys i et moderne og revolutionerende design: sameksistensen af to lyskilder, en foroven og en forneden, kan du oprette ubegrænsede kombinationer af lys til både dekorative og funktionelle formål.
 
  • Philips Friends of HUE: Indret dit hus på en helt ny måde og gør det som aldrig før med Friends of HUE! LED LightStrips vil bringe lys derhen, hvor du aldrig havde forventet det. Skær dem, bøj dem og form dem for at tilpasse dem til dine møbler, som du foretrækker. Skab en hyggelig stemning med LED LivingColors Bloom og Iris: placer dem på et bord, på en hylde eller ved siden af et stykke kunst, for at fremhæve, hvad du kan lide gennem en harmonisk spredning af farver.

 

Hvordan virker Philips HUE?

Hvordan opsættes Philips Hue? Det er super nemt! Du finder alt du har brug for at installere det i et startsæt, foruden lampen, som de skal sættes it:

 Philips HUE starter kit E27

  • 1x bro ( til at tilslutte lamperne til et Wi-Fi-system)
  • 1x Ethernet kabel
  • 1x Strøm adapter
 

Du skal bare skrue pærerne i dine eksisterende lamper. Tilslut broen til routeren, download den gratis app på din smartphone eller tablet, og straks begynde at lege med din belysning fra din sofa eller hvor du vil!

 

Du kan tilslutte op til 50 forskellige enheder (pærer, lysstrimler, bordlamper, osv.) til den samme bro, og kontroller dem alle gennem den samme app!

 

 

Vælg dit Philips HUE hos Lyskilderdirekte.dk nu!

 

 

Kontakt os fra mandag til fredag fra 8:30 til 17:30. 

Vi er tilgængelige på 89880971 og på email: info@lyskilderdirekte.dk