• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.


Lyspærens dag

lyspærens dag

Med Day of the lightbulb eller lyspærens dag fejrer vi opfindelsen af den første levedygtige elektriske lyspære.

På denne dag, den 21. oktober 1879, udtænkte Thomas Edison den første kommercielt levedygtige elektriske lyspære. Den første vellykkede test resulterede i en pære, der lyste i 13,5 timer. Hans patenterede opfindelse blev til den første kommercielle praktiske glødepære.

Pæren er blevet et symbol på store ideer, lige siden Edison opfandt den. Teknologien er meget forbedret, og LED-lys i dag findes i mange forskellige modeller, der varer op til 40.000 timer.



Benyt rabatkoden  Edison142 og få 10% i rabat! (gyldig indtil 22/10-2021)












I over hundrede år har glødepæren været den vigtigste lyskilde i alt fra hjem til hoteller til restauranter. Glødepærerne fra forrige århundrede var kendetegnet ved deres indre filamenter, der afgav en meget varm, gul glød

Pæren er blevet et symbol på store ideer, lige siden Edison opfandt den. Teknologien er meget forbedret, og LED-lys i dag findes i mange forskellige modeller, der varer op til 40.000 timer

Selvom moderne teknikker har ændret og forbedret pæren meget positivt, er der stadig mange af Edisons opfindelser i dag. De mest brugte fatninger, standard- og små Edison skrue fatninger, er designet til at gøre udskiftning af pærer let og omkostningseffektivt.

De moderne og stilfulde Edison-pærer ovenfor er naturligvis også opkaldt efter opfinderen selv. Edison-pæren har den samme skrue fatning, den samme form, indviklede filamenter og vigtigst af alt den samme ikoniske varme glød som den tidligere glødepære.