Vi fejrer Day of the Light Bulb!

 

Med Day of the Light Bulb eller lyspærens dag fejrer vi opfindelsen af den første levedygtige elektriske lyspære.

På denne dag, den 21. oktober 1879, udtænkte Thomas Edison den første kommercielt levedygtige elektriske lyspære. Den første vellykkede test resulterede i en pære, der lyste i 13,5 timer. Hans patenterede opfindelse blev til den første kommercielle praktiske glødepære.

Pæren er blevet et symbol på store ideer, lige siden Edison opfandt den. Teknologien er meget forbedret, og LED belysning lys findes i dag i mange forskellige modeller, der har en levetid på op til 40.000 timer.

For at fejre Day of the Light Bulb med stil, giver vi dig 10% rabat på alle LED Filamentpærer fra den 16. oktober til og med den 22. oktober 2023! Du skal blot bruge koden EDISON144 i din indkøbskurv! 

 


Historien bag Day of the Light Bulb

I over hundrede år har glødepæren været den vigtigste lyskilde i alt fra hjem til hoteller og restauranter. Glødepærerne fra det forrige århundrede var kendetegnet ved deres indre filamenter, der afgav en meget varm, gul glød

Pæren er blevet et symbol på store ideer, lige siden Edison opfandt den. Teknologien er meget forbedret, og LED lys findes i dag i mange forskellige modeller, med en levetid på op til 40.000 timer

Selvom moderne teknikker har ændret og forbedret pæren meget positivt, nyder vi stadig godt af Edisons opfindelser i dag. De mest brugte fatninger, standard- og små Edison skrue fatninger, er designet til at gøre udskiftning af pærer let og omkostningseffektivt.

De moderne og stilfulde Edison pærer ovenfor er naturligvis også opkaldt efter opfinderen selv. Edison pæren har den samme skrue fatning, den samme form, snoede filamenter og vigtigst af alt, den samme ikoniske varme glød som den tidligere glødepære.