• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder


Med Day of the lightbulb eller lyspærens dag fejrer vi opfindelsen af den første levedygtige elektriske lyspære.

På denne dag, den 21. oktober 1879, udtænkte Thomas Edison den første kommercielt levedygtige elektriske lyspære. Den første vellykkede test resulterede i en pære, der varede 13,5 timer. Hans patenterede opfindelse blev til den første kommercielle praktiske glødepære.

Pæren er blevet et symbol på store ideer, lige siden Edison opfandt den. Teknologien er meget forbedret, og LED-lys i dag findes i mange forskellige modeller, der varer op til 40.000 timer.Benyt rabatkoden  Edison141 og få 5% i rabat! (gyldig indtil 26/10) 
I over hundrede år har glødepæren været den vigtigste lyskilde i alt fra hjem til hoteller til restauranter. Glødepærerne fra forrige århundrede var kendetegnet ved deres indre filamenter, der afgav en meget varm, gul glød

Pæren er blevet et symbol på store ideer, lige siden Edison opfandt den. Teknologien er meget forbedret, og LED-lys i dag findes i mange forskellige modeller, der varer op til 40.000 timer

Selvom moderne teknikker har ændret og forbedret pæren meget positivt, er der stadig mange af Edisons opfindelser i dag. De mest brugte fatninger, standard- og små Edison skrue fatninger, er designet til at gøre udskiftning af pærer let og omkostningseffektivt.

De moderne og stilfulde Edison-pærer ovenfor er naturligvis også opkaldt efter opfinderen selv. Edison-pæren har den samme skrue fatning, den samme form, indviklede filamenter og vigtigst af alt den samme ikoniske varme glød som den tidligere glødepære.