• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

Det offentlige rum

Den korrekte belysning i det offentlige rum vil give de mennesker, der besøger stedet en tryg og sikker fornemmelse. Det sikrer en bedre orientering for de mennesker, som kommer på besøg og for de mennesker, som arbejder der. Forskellige undersøgelser har vist, at god belysning bidrager til, at sænke kriminaliteten det pågældende sted. I for eksempel parkeringshuse, vil anstændig belysning forbedre opfattelsen af afstand. På denne side finder du armaturer, som er passende til brug i det offentlige rum. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at kontrollere visse former for information, så tøv ikke med at kontakte os.