• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

Detail & Gæstfrihed Belysning

Detail butikker kræver en særlig type belysningsløsning. Du vil have din kunde til at føle sig godt tilpas og afslappet. Derfor er det meget vigtigt at bruge de rigtige armaturer til din butik. Alle LED paneler fra Lyskilderdirekte er ekstremt energieffektiv og vil hjælpe dig med at spare penge på el-regningen, og give dig højkvalitets produkter. Brug de rigtige armaturer og de kan hjælpe til øget salg og udvikling af din forretning fra begge sider.

På denne side kan du finde alle de armaturer, der kan bruges i forskellige typer detailbutikker. Hvis du er usikker på, hvilke produkter du skal bruge til din butik, så tøv ikke med at kontakte os. Så kan vores belysningseksperter give dig alle de oplysninger, du har brug for.