• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

Elektriker
 Lyskilderdirekte din online grossist for belysning og armaturer

Lyskilderdirekte er en af de førende online grossister af belysning i Europa. Vi har mere end 25 års erfaring inden for belysningsindustrien. Vores fokus er at give virksomheder og professionelle elektrikere energieffektive belysningsløsninger af høj kvalitet. Vi står for skarpe priser,  hurtig service og et bredt udvalg af lyskilder og armaturer. Det betyder, at du kun finder produkter af høj kvalitet og fra troværdige mærker som Philips, Osram og Noxion i vores sortiment. Sidstnævnte, Noxion, er vores eget mærke, som består af en bred LED belysningsserie, hvor høj kvalitet, fordelagtig pris og op til 5 års garanti tilbydes. Registrer dig som elektriker hos os og få mange fordele:

Lampornu och elektriker

 

 
Check USP

Kvalitetsmærker

Gennem vores erfaring fra A-mærker i længere tid kan du regne med os og god kvalitet.

Check USP

Personlig salgskontakt

Vi ved, at det er rart at have en fast kontaktperson, som du kan opbygge et godt samarbejde med.

 
Check USP

Teknisk rådgivning

Har du spørgsmål om vores produkter eller service? Kontakt os for rådgivning!

Check USP

Hurtig levering

Takket være vores store lager kan vi levere en bred vifte af produkter lige fra vores lagerhylder direkte til dit hjem eller din arbejdsplads.

 
Check USP

Konkurrencedygtige priser

Vores evne til at købe stort ind afspejles i vores konkurrencedygtige priser, en indkøbsfordel, som vi gerne deler med vores kunder!

Check USP

Bredt udbud

I kraft af vores brede udvalg af belysningsprodukter og armaturer kan du finde både populære og sjældne varianter.

 


 

Vi er førende inden for belysning & armaturer

Hos Lyskilderdirekte tilbyder vi produkter fra mange topmærker som Noxion, Philips, Ledvance, Osram, Steinel och Sylvania. Vores produktsortiment stræker sig fra traditionelle pærer til moderne LED belysningsløsninger og komplette LED armaturer. I vores brede sortiment med højkvalitetsprodukter finder du den perfekte belysningsløsning til dine kunder.

 

Noxion
Philips
Ledvance
Osram
Steinel
Sylvania

 
 

Vores kunder vælger

 

 
Filament LED pærer
LED Spotpærer


 

LED Lysrør
LED Paneler 

 

Kender du allerede alle fordelene for dig, som professionel kunde?

Som en erfaren installatør eller elektriker har du brug for den bedste service. Lyskilderdirekte ønsker at være den foretrukne grossist som tænker med dig! Med en pålidelig samarbejdspartner i baghånden kan du fokuser på dine udfordringer i branchen. Her får du:

  • Extra rabat på Philips & Osram.
  • Endnu mere rabat på alle Noxion produkter.
  • Personlig salgskontakt.
  • Hurtig og nem ekspedition.