• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 7 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

 

Engros LED lysrørLyskilderdirekte - Engros handel i LED lysrør


Her kan du finde LED lysrør i den bedste kvalitet fra alle de kendte mærker såsom Philips, Osram og Noxion. LED lysrørene kommer i de fleste standard længder og er en energieffektiv belysning som kan mindske dine driftsomkostninger med op til 70%.

LED-lysstofrør er den ideelle erstatning for det velkendte lysstofrør. Du behøver ikke foretage nogen justering af dit lysarmatur til at overgå til LED-rør. De er nemlig lavet til både konventionelle og elektroniske armaturer. Vi inkluderer gratis en glimtænder med LED-rørene, som skal bruges i et konventionelt lysarmatur. 

Ved at handle her i vores engros butik kan du med fordel udskifte alle dine traditionelle lysstofrør på en gang til en fornuftig pris og med det samme opnå en bemærkelsesværdig besparing i dine energiomkostninger! • Derfor Lyskilderdirekte:

  • Professionel belysning i topkvalitet
  • LED løsninger til kontorbelysning, lagerbelysning, butiksbelysning mv.
  • Hurtig og sikker ekspedition
  • Op til 5 års garanti
  • Automatisk mængderabat
  • Specielt sammensat volumetilbud
  • Køb på kredit er muligt


LED Tubes business wholesale company

 

 

 

 

På de fleste af vores produkter kan vi tilbyde fordelagtige mængderabatter, se selv her, og gør en hurtig handel...

Hvis du køber et større antal af det samme produkt, tilbyder Lyskilderdirekte automatisk en mængderabat. For eksempel når du køber 10 stykker af det samme produkt, får du 2% rabat. Hvis du vælger 20 stykker af den samme artikel, modtager du automatisk 3% rabat fra os. 

Automatisk mængderabat Stk.
2% rabat pr. : 10 
3% rabat pr. : 20 

 

 

Mutlipack T8 LED tubes


Multipack T8 LED lysør


Mutlipack LED tubes


Multipack Philips CorePro LEDtube


Mutlipack LED tubes


Multipack 10x LED lysrørMultipack fluorescent tube


Multipack 25x lysstofrør


Vil du heller have et skræddersyet tilbud ?