• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

 

Engros LED panelerLyskilderdirekte - Engros handel i LED paneler

LED paneler er belysning i højkvalitet! Det er nutidens moderne lysarmaturer som er designet til at erstatte de traditionelle, ældre lysarmaturer med lysstofrør. 
 
Led paneler er en ideel belysningsløsning til kontorlandskaber, hoteller, skoler, gangarealer og for eksempel i sundhedssektoren.

Derudover kan panelerne let installeres enten i loftet, forsænket som penduler eller de kan overflademonteres direkte på loftet i en skinne. LED paneler er også populære til opsæting i indbyggede loftsystemer.

De fås i 3 størrelser: 60x60cm, 30x120cm og 15x150cm.

I kraft af deres højtudviklede LED tekologi reduceres energiforbruget med op til 50% sammenlignet med brug af standard lysarmaturer. Årsagen til at disse LED-lysarmaturer er så populære er den lange levetid. Panelerne holder helt op til 50.000 timer og kræver samtidig minimal vedligeholdelse.

Installationen er også lige til. LED-panelerne købes med indbyggede LED driver og kan sluttes direkte til elnettet. Der spares altså også på høje installationsomkostninger samt installationstid.

PS: Vi har kun kvalitets LED paneler i vores sortiment.


Derfor Lyskilderdirekte:

  • Professionel belysning i topkvalitet
  • LED løsninger til kontorbelysning, lagerbelysning, butiksbelysning mv.
  • Hurtig og sikker ekspedition
  • Op til 5 års garanti
  • Skræddersyet tilbud
  • Køb på kredit er muligt

 

 


 

 

 


Vervangend wattage LED paneel

Erstatter 4x18W


Vervangend wattage LED paneel

Erstatter 2x58W


Vervangend wattage LED paneel

Erstatter 2x36W


Vervangend wattage LED paneel

Erstatter 1x49W 

 

Vil du heller have et skræddersyet tilbud ?