En erhvervs konto hos Lyskilderdirekte, et smart valg!

Altid den rigtige belysningsløsning, leveret med lysets hastighed. Med en erhvervskonto har du fordel af ekstra service, og det er hurtigere at anmode om et tilbud end at læse denne sætning. Det tager kun få minutter at oprette en konto, præcis som du kan forvente af os.

Lyskilderdirekte, nr. 1 i erhvervsbelysning 

Lyskilderdirekte er det rette sted at komme som erhvervskunde, her finder du de bedste lyskilder, armaturer og tilbehør til engros priser. Vi tilbyder belysning i topkvalitet til kontor, detailhandel, industri og meget mere! Ønsker du professionel råd og vejledning om at skifte over til energieffektiv LED belysning, hvor du sparer mere end 70% på energi- og vedligeholdelsesomkostninger, har vi løsningen både til nye installationer, men også til dine eksisterende armaturer. Derudover tilbyder vi, hos Lyskilderdirekte, en række ekstra service til vores forretningskunder, såsom en Erhvervskonto med alle de nødvendige oplysninger pr. filial eller afdeling, hvis du ønsker det. Du kan også til enhver tid finde din faktura, få et tilbud og indsende en ordre. Vi beregner gerne et skræddersyet belysningstilbud til dig.

På grund af vores kolosale store varelager er vi i stand til at pakke og afsende de fleste ordrer inden for 24 timer. Fordelen ved at du nemt kan klare alt online hos os er, at du kan bestille døgnet rundt. Vi opdaterer vores priser dagligt for at sikre konkurrencedygtige forhold, hvilket udmønter sig i vores skarpe priser på topmærker som Philips, Noxion og Ledvance vores brede vifte af ​​bæredygtige LED produkter garanterer en energieffektiv fremtid for dig.


Alle erhvervs fordele med os som din partner!

Fleksibel erhvervskonto

Indblik i dine tilbud, ordrer og fakturaer. Sub-konto's er også muligt at oprette.

Personlig kontaktperson

Vores team hjælper dig gerne med alle dine spørgsmål og ønsker til belysning.

Skarpe priser og fast rabat

Du kan altid regne med skarpe priser hos os. Hver dag tjekker vi priserne på market.

Professionel rådgivning

Vores team udarbejder gerne en belysningsplan til dig.

Hurtig ordre behandling

Produkter på lager afsendes inden for 24 timer.

Op til 5 års garanti på LED

Ingen bekymringer her, op til 5 års garanti op LED produkter.


LED Panelen voor Energielabel CLED Panelen voor Energielabel C

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for hjælp til at installere nye LED paneler? Er der tvivl om at vælge det rigtige LED lysrør? Eller kan vi hjælpe dig med noget andet? Vi har mange instrukstionsvideoer og blog information her på vores webside. Desuden er du velkommen til at kontakte os direkte. Vores lys-team er klar til at hjælpe dig med rådgivning.

Vi tager gerne fat i nye udfordringer! Som den europæiske markedsleder inden for online belysning har vi i tidens løb været i stand til at betjene mange kunder tilfredsstillende. Med vores LED belysning er du sikret de bedste løsninger i lang tid, hvilket også inkluderer vores fremragende garantibetingelser. Begynd at spare med det samme ved at drage fordel af egenskaberne du får som erhvervskunde hos os!

Vi glæder os til vores samarbejde!