• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 7 års garanti på LED lyskilder

Erhvervs konto

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.

Salg til erhverv / B2B / Engros

 

Lyskilderdirekte.dk

 

Lyskilderdirekte, nr. 1 i erhvervsbelysning.

Lyskilderdirekte er det rette sted at komme som erhvervskunde, her finder du de bedste lyskilder, armaturer og tilbehør til engros priser. Vi tilbyder belysning i topkvalitet til kontor, detailhandel, industri og meget mere! Ønsker du professionel råd og vejledning om at skifte over til energieffektiv LED belysning, hvor du sparer mere end 70% på energi- og vedligeholdelsesomkostninger, har vi løsningen både til nye installationer, men også til dine eksisterende armaturer. Derudover tilbyder vi, hos Lyskilderdirekte, en række ekstra service til vores forretningskunder, såsom en Erhvervskonto med alle de nødvendige oplysninger pr. filial eller afdeling, hvis du ønsker det. Du kan også til enhver tid finde din faktura, få et tilbud og indsende en ordre. Vi beregner gerne et skræddersyet belysningstilbud til dig.

På grund af vores kolosale store varelager er vi i stand til at pakke og afsende de fleste ordrer inden for 24 timer. Fordelen ved at du nemt kan klare alt online hos os er, at du kan bestille døgnet rundt. Vi opdaterer vores priser dagligt for at sikre konkurrencedygtige forhold, hvilket udmønter sig i vores skarpe priser på topmærker som Philips, Noxion og LEDvanceVores brede vifte af ​​bæredygtige LED produkter garanterer en energieffektiv fremtid for dig.

 

 

 

 

Se alle fordelene du får med en Erhverskonto hos Lyskilderdirekte

 

 • Professionel erhvervskonto

 • Skarpe priser og volumerabat der fratrækkes automatisk

 • Topkvalitets produkter, A-mærker såsom Philips, Noxion, Osram og Ledvance

 • Relevante certifikater og godkendelser (CE, CB, TÜV) på produkterne

 • Hurtig og sikker levering

 • Op til 5 års garanti på LED belysning

 • Skræddersyet tilbud og køb på kredit

 • EAN betaling

 • International levering er muligtLyskilderdirekte

 

Kan vi hjælpe med noget?

Har du brug for hjælp til at installere nye LED paneler? Er der tvivl om at vælge det rigtige LED lysrør? Eller kan vi hjælpe dig med noget andet? Vi har mange instrukstionsvideoer og blog information her på vores webside. Desuden er du velkommen til at kontakte os direkte. Vores lys-team er klar til at hjælpe dig med rådgivning.

Vi tager gerne fat i nye udfordringer! Som den europæiske markedsleder inden for online belysning har vi i tidens løb været i stand til at betjene mange kunder tilfredsstillende. Med vores LED belysning er du sikret de bedste løsninger i lang tid, hvilket også inkluderer vores fremragende garantibetingelser. Begynd at spare med det samme ved at drage fordel af egenskaberne du får som erhvervskunde hos os!

Vi glæder os til vores samarbejde!