• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED lysrender | Påbygget lysarmatur

Her kan du finde vores udvalg af LED lysrender, som er kendt som et påbygget lysarmatur. I vores sortiment af lysarmtur, kan du finde flere størrelser, fra 60 cm til 150 cm. Flere af LED-lysrenderne er vand og støvtætte, hvilket gør dem populære mange steder. For eksempel i engroslager, garager og fabrikker både til indendørs og udendørsbelysning. Skal dit nye lysarmatur bruges udendørs? Se da efter IP-værdien.

Ved at skifte til LED, er du garantere en lavere energiregning sammenlignet med traditionel belysning med lysstofrør. Opnå langsigtede besparelser med LED-armaturer, som har et lille vedligholdelsesbehov og er nemme at installere. Vi sælger kun kvalitets lysarmaturer, som er har relevante certifikater og godkendelser. 

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 485 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er fordelene ved LED lysrendere? 

Der er mange gode fordele ved at udskifte dine traditionelle lysrørsarmaturer med de moderne LED ingrerede lysrendere. Den nye LED teknologi sikrer følgende klare forbedringer: 

 • En højere effektivitet på op til 90 %, hvilket betyder, at du sparer elektricitet og dermed energiomkostninger. 
 • En ekstrem lang levetid på helt op til 70.000 timer, hvilket betyder, at dit påbyggede LED lysarmatur stort set er vedligeholdelsesfri - desuden er købsprisen afskrevet på kort tid.
 • Da der ikke anvendes kviksølv i LED belysning, er det en bæredygtig, miljøvenlig og risikofri form for lyskillde, der endda kan genbruges.
 • LED teknologien er fuldstændig flimmerfri i hele lysarmatures levetid, og den bliver heller ikke varm.

Hvor er påbyggede LED lysarmaturer velegnede? 

LED lysarmaturer er særligt fleksible og kan bruges ikke kun i boliger, men også med fordel i industrihaller og erhvervslokaler. Ved hjælp af filtrene til venstre kan du bestemme, hvilke funktioner du ønsker, at dit loftarmatur skal have. Se her følgende egenskaber, som findes hos vores påbyggede LED lysarmaturer:

Beskyttelsesklassificationer: Fugtsikre armaturer er kendetegnet for deres høje klassificationer for beskyttelsesniveau på mindst IP44. De kan f.eks. bruges på badeværelset i hjemmet eller i vaskerum. Hvis lysrenderen også har en høj IK-klasse, er de også slagfaste og ideelle til værksteder, garager og parkeringshuse. 

Farvetemperatur: Afhængigt af farvetemperaturen kan de påmonterede lysarmaturer tilpasses forskellige rum. Ekstra varm hvidt lys (2700 Kelvin) er kendetegnet ved sit høje røde indhold. Det skaber hygge og bruges derfor ofte i soveværelser eller stuer. Klassisk varm hvidt lys (3.000 Kelvin) kan derimod findes i mange stuer og restauranter. Kølig hvid (4.000 Kelvin) fremmer koncentration og synet. Derfor bruges lofts armaturer med denne farvetemperatur ofte på værksteder, kontorer og i sundhedssektoren - men de kan også findes i hjemmets køkken. Hvis du foretrækker et loft monteret LED armatur med lys som ligner solens skarpte stråler, skal du vælge et armatur med en farvetemperatur som dagslys hvid (6500 Kelvin). Denne farvetemperatur er især nyttig, når der på en fabrik arbejdes dag og nat.

Er LED loftarmaturer dæmpbare?

Ja, der findes også dæmpbare LED integrerede loftarmaturer. De har den fordel, at du kan justere lysstyrken efter behov. Nogle af de dæmpbare LED loftsarmaturer er endda DALI-kompatible. Dette giver dig mulighed for at koble flere LED armaturer sammen og styre al lyset samtidigt. 

LED overflade armaturer i forskellige former og udgaver. 

I denne kategori finder du LED lysarmaturer i den klassiske aflange form som både kan overflade monteres i loftet eller som kan nedhænges så de tilpasses lige efter dit kontormiljø eller din montagehals påkrav. Der er naturligvis også andre belysningsløsninger til loftarmaturer i vores sortiment. Se for eksempel følgende alternative LED integrerede løsninger: 

 • LED paneler: De helt flade LED lyspaneler imponerer med et moderne og minimalistisk design.
 • LED indbygningsspots: Denne type loftsbelysning er særlig diskret, fordi spotlights’ne er monteret og indbygget direkte i loftet.
 • LED sporbelysning: Kan du lide det moderne? Så er loftbelysning monteret på skinner lige noget for dig.
 • LED vægbelysning: Disse vægarmaturer, også kaldet skotlamper, er særligt fleksible fordi de også kan monteres i lofter. 

Installation af LED loftarmaturer

Vi opsummerer her de vigtigste trin til installering af et LED integrerede påbygget loftarmatur. Husk altid at konsultere en elektrikker når der skal arbejdes med strømforbindelser.

 1. Sluk for strømmen. For at øge sikkerheden bør man slukke ude i sikringsskabet.
 2. Hvis du vil udskifte dit traditionelle lysarmatur med et LED grundarmatur, skal du afbryde strømkablet og fjerne dit tidligere armatur.
 3. Fjern dækslet på den nye LED lysrender.
 4. Fjern forsigtigt aluminiumspladen med LED enheden ved at trykke de to klemmeklips sammen og løfte aluminiumstrimlen af. Pas på ikke at røre ved LED enheden (lysdioderne).
 5. Monter PG-tætningen. (Tætningshætten med tætningsenheden vender udad).
 6. Før EU-netkablet gennem åbningen i PG-tætningen, og tilslut klemmerne.
 7. Luk PG-koblingen ved at dreje hætten med uret.
 8. Sæt aluminiumspladen med LED enheden ind i armaturet igen, og sørg for, at fastgørelsesklemmerne klikkes på plads.
 9. Placer beskyttelsesdækslet på LED'en, og luk alle 10 cliplåse.

Nu skal dit nye LED loft armatur monteres:

 1. Monter metalbeslagene direkte i loftet.
 2. Sæt lysarmaturet fast i metalbeslagene.

Husk altid at kontakte en autoriseret elinstallatør såfremt du har brug for hjælp

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.