89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED monteret armaturer

Vi tilbyder dig et komplet udvalg af LED armaturer til påbygning. Lys-armaturerne kan erstatte dine gamle armaturer med lysstofrør, energibesparende pærer eller gasudladningslamper. Med kendte mærker som Philips, Ledvance og Noxion tilbyder vi dig en bred vifte af kvalitets armaturer, der kan monteres på lofter og vægge. Hvis armaturerne skal benyttes i et fugtigt miljø, vælg da en IP-værdi af IP65. Så kan du være sikker på, at belysningen forbliver forsarligt i brug. Vores lysteam vil bistå med gode råd til at vælge det rigtige armatur. Du kan også vælge at klikke her for at læse videre herunder...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 861 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvilke typer af LED armaturer til overflademontering findes der?

LED Opbouwarmaturen

 

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af LED armaturer, der er velegnede til montering på overflader. Søg for eksempel på vandtætte armaturer, lysrendere, skinnespots eller projektører og bliv klogere på alle dine mujligheder. Overflademonterede armaturer beskrives bedst som belysning, der påmonteres vægge eller lofter. I modsætning til indbygningsarmaturer som monteres, og forsvinder ind i overfladen. Et påbygningsarmatur kan anvendes både indendørs og udendørs, og med hensyn til sidstnævnte kan du vælge i mellem forskellige LED udendørsbelysninger eller gå med solcellelys. Solcellelamper fungerer i orderets forstand rent på solenergi og altså helt uden elektricitet.  

 

Hvilke overflademonterede armaturer er særligt velegnede til udendørs brug?

Er du på udkig efter et robust og pålideligt armatur til udendørs brug? Lyskilderdirekte tilbyder et solidt og varieret udvalg af stænktæt LED-udendørsbelysning. I sådanne tilfælde er det vigtigt at lægge vægt på IP klasificeringen. I tilfælde af et kraftigt regnskyl kan vandet ende i armaturerne og det kan blive farligt hvis armaturet ikke har den passende beskyttelse for sådanne omstændigheder. IP44-armaturer er egnede til udendørs brug, men bedst under et tag. Overflademonterede armaturer med en IP65-klassificering eller højere er både støv- og vandtætte og er derfor egnede til alle former for ydre påvirkninger. Se den ønskede værdi under titlen "IP value" i vores søgefilter på siden.Hvor anvendes et LED overflademonterede bedst?

Et overflademonteret armatur udsender målrettet og direkte lys. Det drejer sig f.eks. om LED spots og nogle LED væglamper. Sådanne armaturer er ideelle til at fremhæve specifikke objekter eller områder hvor der skal udføres noget arbejde. Det er lidt en anden sag med LED-paneler, LED-væglamper og LED-loftlamper som anvendes perfekt til stemningsbelysning eller til et område med generel belysning. De udsender ofte deres lys diffust i alle retninger og giver dermed en meget blød belysning, som ikke blænder og ikke kaster skarpe skygger. For at gøre det ekstra nemt for dig, viser nedenstående tabel anvendelsesområdet for hver produkttype:

Type LED armatur Anvendelsesområde
LED Paneler Skoler, kontorer, mødelokaler, kantiner, frisørsaloner, køkkener
LED Lysrendere Byggemarkeder, supermarkeder, lagerrum, produktionshaller
LED Projektører Byggepladser, sportsparker, reclameskilte, gavle, bygninger, havebelysning
LED Vandtætte armaturer Parkergarager, lagerbygninger, kældre, udendørsområder, staldbygninger
LED Skotlamper (loft-væglamper) Gange, åbne områder, læskure, trappeopgange, kontorer, skoler
LED Væglamper Havebelysning, restauranter, hoteller, terrasser, gange, åbne områder, boliger
LED Skinnespots Butikker, udstillinger, museer, galerier
LED Sensorbelysning Havebelysning, lagerbygninger, læskure, indgangspartier

 

Kan LED overflademonterede armaturer dæmpes?

Ja, der findes forskellige dæmpbare overflademonterede armaturer i vores sortiment. Vi nævner i produkttitlen om produktet er dæmpbart elle ej. Du kan også finde disse oplysninger i de tekniske oplysninger for hvert produkt. Hvis du ønsker at filtrere efter dæmpbare, påbyggede armaturer, kan du gøre dette i venstre side: under "Dæmpbar". Er du specifikt på udkig efter et DALI-dæmpbart armatur? Så er du også kommet til det rette sted. DALI er en international standard for kommunikation mellem belysningsstyring og lyskilderne, og giver dig kontrol over et totalt belysningsstyresystem. 

LED Opbouwarmaturen Kantoor
LED Opbouwarmaturen Magazijn

 

Hvilken lysfarve er bedst til LED armaturer til overflademontering?

Det afhænger meget af hvilken funktion det armatur, du ønsker at installere, har i forbindelse med rummet. Hvis arbejdet er detaljeret, f.eks. i et behandlingsrum eller et værksted, er der behov for meget skarpt hvidt lys, og derfor er et armatur med 6500 Kelvin bedst egnet. Hvis det drejer sig om et generelt område som f.eks. en hal, en korridor eller et venteværelse, er belysning med 3000 Kelving bedre egnede. Armaturer med 4000 Kelvin fremmer koncentrationen og fokus, mens 2700K primært forbedrer atmosfæren. 

Farvetemperatur Funktioner
2700 Kelvin - Ekstra varm hvid Atmosfærisk og varmt lys
3000 Kelvin - Varm hvid Blødt, klart og noget kraftigere lys
4000 - 5000 Kelvin - Kold hvid Koldt, friskt og naturligt lys
6500 Kelvin - Dagslys blå-hvid Sammelign med stærkt dagslys, skarpt sollys på hvid sne.

 

 

Findes der også overflademonterede LED armaturer med en bevægelsessensor?

Ja. Klik her hvis du vil se alle tilgængelige armaturer med bevægelsessensor online. Du kan bl.a. vælge mellem LED væglamper og LED vidvinkel armaturer som har en indbygget sensor. Hvordan virker det? Når der registreres bevægelse i et bestemt rum eller inden for en radius på få meter, tændes lyset. Dette fremmer bl.a. sikkerheden i udendørsarealerne og sparer samtidig også betydelig energi. Det skyldes, at lyset ikke lyser konstant med fuld styrke. På denne måde sparer du ekstra på energiomkostningerne. Derudover kan du vælge overflademonterede LED-armaturer med skumringsrelæ. Navnet siger det hele; så snart mørket falder på, skifter lyset automatisk til fuld styrke. 

 

Kan jeg også vælge et overflademonteret LED armatur med nødbelysning?

Ja, det kan du! Armaturer med en indbygget nødbelysningsenhed sikrer, at lyset fortsætter med at brænde i tilfælde af en nødsituation, f.eks. ved brand eller en kortslutning. Armaturet har et indbygget batteri, der tændes i et bestemt tidsrum. Du kan indstille det til en tidlængde på, f.eks. 3 eller 4 timer.

 

Hvordan vælger jeg den rigtige lysvinkel til et påbygget LED armatur?

Der er flere forskellige lysvinkler til rådighed i denne kategori af LED-armaturer til overflademontering. Det er vigtigt at beslutte, hvor belysningen skal placeres. Et LED-armatur med en bred strålevinkel er f.eks. ikke en god løsning i et lille rum. Undersøg derfor, hvor højt der er til loftet og hvilken overflade du ønsker at belyse. På dette grundlag kan du træffe et passende valg. I tabellen nedenfor finder du nyttige oplysninger, som kan hjælpe dig med denne undersøgelse.

Lysvinkel Funktioner
Smal <24 grader Velegnet som accentbelysning (tøjbutikker, museer)
Medium 25 - 40 grader Velegnet som almen belysning (boliger, detailhandel, hotel- og restaurationsbranchen)
Bred 41 - 90 grader Velegnet til belysning af større områder (kontorer, lagerbygninger)
Meget bred >91 grader Velegnet til belysning af større rum med højt til loftet 

 

Hvordan monterer jeg et LED overflademonteret armatur?

Installationen af et påbygningsarmatur varierer meget afhængigt af produkttypen. Som regel er alt, hvad du har brug for til installationen, inkluderet i leveringen. Til flere produkter finder du også tilbehør som kan købes seperat: For eksempel til LED-paneler tilbyder vi monteringsbeslag, monteringsrammer og sikkerhedskabler, som gør det muligt at montere armaturerne på forskellige måder på væggen eller loftet. Bemærk: Er du i tvivl om montering af et udendørs armatur? Kontakt altid en autoriseret elektriker.

 

Vidste du, at du kan placere de populære Noxion LED projektører på jorden og/eller på væggen?

Vi tilbyder dig et komplet udvalg af LED armaturer til påbygning. Lys-armaturerne kan erstatte dine gamle armaturer med lysstofrør, energibesparende pærer eller gasudladningslamper. Med kendte mærker som Philips, Ledvance og Noxion tilbyder vi dig en bred vifte af kvalitets armaturer, der kan monteres på lofter og vægge. Hvis armaturerne skal benyttes i et fugtigt miljø, vælg da en IP-værdi af IP65. Så kan du være sikker på, at belysningen forbliver forsarligt i brug. Vores lysteam vil bistå med gode råd til at vælge det rigtige armatur. Du kan også vælge at klikke her for at læse videre herunder...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.