• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED kapsel pærer

LED kapsel pærer er kendt for deres kompakte form, dobbeltstik og simpel udskiftning. Disse lamper kan placeres i de mest kompakte armaturer. Traditionelt er disse to-stiftede pærer udstyret med halogen teknologi, men er nu også tilgængelige i en (dæmpbar) LED-variant. Ved at skifte til LED kan du spare meget på energiomkostninger uden at gå på kompromi din nuværende lyskvalitet. Desuden behøver du ikke at erstatte belysningen i årevis, da lamperne varer op 20 gange længere end halogenpærer. Se altid på LED-lyskildens størrelse, da det kan afvige lidt fra halogen varianten
FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 156 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er en kapsel led pære?

Pin-sokkel lyskilder har deres navn efter sokkelformen GX og GUX. Soklen af denne form har to stifter i enden. Disse kaldes også stifter og er ansvarlige for kontakten. Bogstavet G angiver det glasmateriale, som kontaktstifterne oprindeligt blev fremstillet af. Det supplerende bogstav U angiver, om soklen har en tværgående rille på begge sider. X'et tjener som en pladsholder. Den angiver den nøjagtige pinafstand.

Hvilke typer kapsel pærer findes der?

I vores online shop finder du et bredt udvalg af LED kapselpærer. Dette er de fire mest populære modeller:

G4 sokkel: disse pærer har 4 mm mellem stifterne. G4 LED pærer kan i nogle tilfælde endda dæmpes.

G9 sokkel: her er stifterne 9 mm fra hinanden. De er også delvist dæmpbare og fungerer ved 230 volt, så de kan tilsluttes direkte til lysnettet.

GY6.35 sokkel: Stifterne i de kompakte LED-stiftlamper har en afstand på 6,35 mm. Disse produkter er ikke dæmpbare.

R7s sokkel: R7s LED er LED-stiftlamper med en stift i hver ende. De såkaldte pinlygter er 78 mm eller 118 mm lange.

Hvad er kapsel pærer egnet til?

LED kapsel pærer anvendes til en lang række applikationer, da de fås med store og små strålevinkler og i tre forskellige farvetemperaturer (ekstra varm hvid, varm hvid og kold hvid). De er som regel meget små og kan derfor med fordel anvendes i vitrineskabe eller andre møbler til belysning. Særlige modeller, f.eks. modeller med R7s-basis, anvendes også ofte til belysning af parkeringspladser.

 

Kan LED kapsel pærer dæmpes?


Det er ikke alle pin-lamper, der kan dæmpes. Nogle LED-varianter har denne funktion. Produkter, hvor du kan regulere lysstyrken ved hjælp af en lysdæmper, kan du finde i vores kategori dæmpbare LED kapsel pærer


Kan jeg erstatte en halogen kapsel pære med LED?


En pære med to stifter er ukomplicerede at udskifte med en LED-model. Ændringen er lige så enkel som at udskifte en konventionel lampe, der ikke længere kan bruges. Du skal blot huske på følgende: Før du køber LED kapsel pærer, skal du sikre dig, at den har de rigtige dimensioner. LED version kan variere lidt i målene iht halogen. Ligeledes skal LED pæren have det rigtige watttal. Benyt vores filter funktion til at finde din nye LED kapsel pære!

 

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.