• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED-lysstofrør | LED-lysrør

LED-lysrør er bedre for miljøet fordi de dels har en lang levetid på helt op til 50000 timer og fordi de ikke indeholder kviksølv. Takket været den lange levetid opnår du lavere drift- og vedligeholdelsesomkostninger, foruden at du den attrraktive energibesparelse på op til 50% i forhold brugen af de traditionelle lysstofrør. Andre bemærkelsesværdige forhold ved udskiftning til LED er, at du får øjeblikkeligt lys, altså ingen opvarmningstid og intet flimmer. Husk at kigge på lumen når du vælger dit nye LED lysrør. Lumen viser, hvor meget lys lysrøret udsender. Tidligere målte man det i watt - nu bruger man lumen og ofte sammenlignes lumen/watt forholdet mellem de forskellige LED rør. Farvetemperaturen viser lysets farve, og om det virker varmt eller koldt. Farvetemperatur måles i Kelvin (K) på en skala fra 0 til 10000 K. Jo lavere tal, desto varmere lys. Udover farvetemperaturen er LED også kendt for at gengive farverne i en høj standard. Dette er værdsat i f.eks butikker, udstillinger eller på museer. Har du brug for hjælp med at vælge det rette LED-lysstofrør, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser samt en sikker og hurtig levering.

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 608 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er fordelene ved LED lysstofrør?

Sammenlignet med konventionel lysstofrør har LED lysrør mange fordele! De er betydeligt mere energieffektive. Dette sikrer, at du sparer op til 70% i energiomkostninger. Du har også hurtigt tjent købsprisen for et LED lysrør tilbage, mens omkostningerne til vedligeholdelse og udskiftning på grund af den længere levetid for et lysstofrør også er lavere! De forskellige LED lysstofrør i vores brede sortiment har en levetid på over 70.000 timer. Det er med et gennemsnitligt forbrug på 60 timer om ugen (kontor- og produktionsmiljø) en levetid på over 22 år! Andre fordele ved LED er, at de ikke kan gå i stykker på grund af polycarbonathuset, mens et LED lysstofrør heller ikke varmer op.  Desuden er det godt for miljøet at købe et LED, fordi der ikke er giftige stoffer som f.eks. kviksølv i det.

T8 LEDtube foto

 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber et LED lysrør?

Der er en række punkter, som det er vigtigt at kontrollere på forhånd, når du køber et LED-lysstofrør.

Soklen / Fatning. Det mest almindelige armatur er G13-armaturet, som hører til T8 LED-lysstofrør. På den anden side er der G5-armaturet, som igen hører til T5 LED-lysstofrøret. Forskellen mellem de to typer LED-lysstofrør er diameteren. T5-røret er smallere end T8-røret.

Længden. Du kan vælge mellem forskellige længder. De mest almindelige er 60 cm, 90 cm, 120 cm og 150 cm. Undersøg længden af din nuværende lysstofrørslampe. Du kan derefter søge efter en passende 1 til 1 erstatning i samme længde.

Farvetemperaturen. Igen er der flere muligheder. Spørg dig selv, hvilken effekt du ønsker at opnå med lyset. Ønsker du at skabe stemning, eller har du brug for meget lys? Med hensyn til lysfarver har vi LED-lysstofrør i ekstra varm hvid (2700K), varm hvid (3000K), kold hvid (4000K) og dagslys hvid (6500K). Husk, at lyset fra et LED-lysstofrør er lysere end lyset fra et almindeligt lysstofrør. Læs mere her om farvetemperatur.

Ballasttype (vsa). Har dit nuværende armatur en starter, og flimrer lyset fra dit lysstofrør, når det starter op? Så er der en konventionel forkobling i dit armatur, og et LED-lysstofrør med en LED-starter er egnet. Er der ingen starter i dit armatur? Så har du en elektronisk forkobling, og du har derfor brug for et LED-lysstofrør uden LED-starter.

Hvilke forkoblinger er egnede til et LED-lysstofrør?

Vi kan gå to veje her. En konventionel forkobling (EM) er den mest almindelige. Der er altid en starter til stede, som sikrer, at lysstofrøret tændes. Denne starter er placeret mellem enden af lysstofrøret og armaturet. For LED-lysstofrør, der fungerer med denne type forkobling, skal du bruge en LED-starter. På den anden side er der den elektroniske forkobling (HF). Denne bruger ikke en starter, og det betyder, at intet i armaturet skal justeres, og derfor er der ikke brug for en LED-starter.

Har LED-lysrør brug for en starter?

Kun konventionelle LED-lysstofrør har brug for en starter. Dette er en LED-starter. Du tilslutter en LED-starter til et LED-rør, der er egnet til konventionelle forkoblinger (EM). LED-lysstofrør, der fungerer med en elektronisk forkobling (HF), har ikke brug for en starter. Vil du vide, hvilken type LED-lysstofrør du har brug for? Du skal blot kigge på dit nuværende armatur og kontrollere, om der er en starter til stede.

Hvad er et universelt LED-lysstofrør (UN)?


Bogstaverne UN står for universel. Det betyder, at et LED-lysstofrør er velegnet til både armaturer med elektronisk forkobling (uden starter) og konventionelle armaturer (med starter). Ved køb af et universelt LED-lysstofrør behøver du ikke at kontrollere i armaturet, hvilken forkobling det er, men du kan placere det samme rør i et hvilket som helst armatur. Klik her for at se alle vores Universal LED-lysstofrør.

 

Hvorfor er LED lysrør dyrere end lysstofrør?

I indkøbsprisen er et LED-lysstofrør lidt dyrere end et konventionelt lysstofrør. Men på grund af det lave energiforbrug er købsprisen for et LED-lysstofrør ofte tjent ind igen inden for 2 år! Desuden holder LED-lysstofrør længere end konventionelle lysstofrør, så i den henseende er du også bedre stillet. Hvor du normalt skal købe 2 eller 3 lysstofrør til en bestemt periode, er dette ikke tilfældet med LED. Så du undgår også ekstra vedligeholdelsesomkostninger. Desuden yder du med købet af et LED-lysstofrør et godt bidrag til et renere miljø. Så vælg LED!

Hvorfor skifte fra lysstofrør til LED-rør?

Har du planer om at sige farvel til din gamle lysstofrør og skifte til LED-belysning? Det er et fremragende valg, som vil gavne dig på mange måder. Nedenfor har vi listet en række fordele ved LED-lysstofrør:

 • Lavt energiforbrug / store energibesparelser
 • Bedre indeklima
 • Ubrydelig takket være polycarbonathuset
 • Lang levetid på over 70.000 timer
 • Hurtig tilbagebetalingstid
 • Fremragende farvegengivelse på mindst 80-89Ra
 • Fuldt lysudbytte helt frem til slutningen af levetiden
 • Flimmerfri
 • Ingen kviksølv

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.