• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

T8 LED-Lysstofrør | T8 LED-lysrør

T8 LED-lysrør er en energivenlig løsning. I forhold til de traditionelle T8 lysstofrør, kan du spare op til 50% i energiforbrug med et T8 (G13) LED lysstofrør. Udover mindre energiforbrug er der også mindre vedligeholdelse på grund af LED lysrør har en forventet levetid der er 2-3 gange længere end de traditionelle lysstofrør med G13 fatning. Et godt LED-lysrør holder 50.000 timer eller mere. Det er mere end 15 år ved 8 timers brug hver dag – året rundt, LED lysrør har ingen opvarmningstid som du kender fra lysstofrør, og de indeholder ingen kviksølv hvilket er bedre for miljøet. LED rør er lidt dyrere end lysstofrør i indkøb, men er billigst i længden pga. lavere energiforbrug og længere levetid. Kelvin på et LED lysrør fortæller dig farvetemperaturen, Lumen hvor kraftigt lyset er. For at finde det korrekte lysrør, så kan du benytte vores filter. Vælg altid samme længde som du i dag benytter. Er du i tvivl, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 399 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.