89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

T9 LED cirkel lysrør | Runde T9 LED lysrør

Her på siden finder du et runde T9 LED lysrør, med led-teknoligen kan du opnå en energibesparelse på op til 50 % sammenlignet med T9 lysstofrør på konventionelle forkobliner. Dette LED alternativ giver et ensarttet lys og har en levetid op til 30000 timer, det er dobbel så lang levetid end de fleste traditionelle cirkulære lysstofrør. Cirkulære LED lysrør, er fri for kviksølv hvilket er bedre for miljøet, du kan vælge mellem varm hvid, kold hvid eller dagslys med et rundt LED lysrør. Cirkulære LED lysrør bruges ofte i armaturer til dekrorativ brug. Cirkulære lysrør giver lys i alle retninger, grundet dens form. Klik og læs videre herunder om de runde T9 LED lysrør...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-20 ud af 20 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er et cirkulært T9 LED lysrør?

T9 LED lysrøret hører til familien af "cirkulære lysstofrør" eller "runde lysstofrør", fordi det er ringformet. Hos Lyskilderdirekte er denne lyskilde en erstatning for TL-E rør, som har en G10q sokkel. Denne sokkel kan genkendes på de 4 stifter på ydersiden af lyskilden. Et rundt T9 LED lysstofrør er ikke så kendt som T5- og T8 LED-lysstofrør, men det bruges til mange forskellige formål. Du kan f.eks. finde cirkulære lyskilder i skrivebordslamper, loft- og vægarmaturer eller skillevægge eller f. eks. anvendt i spejllamper i badeværelset . Desuden anvendes de ofte som dekorativ belysning (flade armaturer) og er også blevet bemærket i fotografiverdenen. De fleste runde T9 LED lysrør i vores sortiment er fra de bedste mærker Noxion og Osram.

 

Hvad skal jeg vide, når jeg skifter fra TL-E til LED?

For lysstofrør gælder følgende forhold: Jo højere effekt, jo større/længere rør. Hvis du ønsker at installere en lyskilde med et højere wattforbrug, vil den ikke passe i armaturet. T9 LED lysrør har som standard et lavere wattforbrug, hvor der i de fleste tilfælde angives, hvor mange watt LED versionen erstatter. Vil du være sikker på, at du har den rigtige LED udskiftning? Kig altid nøje på lyskildens diameter og/eller dimensioner; de er angivet i specifikationerne.

Bemærk også: Runde lysstofrør fås også som TL5-variant. Disse lyskilder har en 2GX13 sokkel, med 2 stifter på indersiden og 2 stifter på ydersiden. Hvis du har sådan et armatur, passer vores T9 LED varianter desværre ikke i dit armatur.

 

Skal et cirkulært T9 LED lysrør bruge en glimtænder?

Hvis dit armaturer har en konventionel forkobling har det også brug for et T9 LED lysrør med en LED glimtænder. Med de fleste af vores LED T9 cirkulære lysstofrør følger der allerede en LED- glimtænder, men ikke med alle. Det er godt at læse produktspecifikationerne grundigt. Alle vores Noxion Avant T9 LED lysrør har en LED starter inkluderet, og disse rør fungerer desuden direkte på el-nettet (AC). Klik her for at se alle Noxion Avant LED T9 produkterne.


Hvorfor er det værd at udskifte de konventionelle T9 cirkel lysstofrør til LED versioner?

LED lyskilder har generelt mange fordele over for de konventionelle lyskilder. For det første er de mere effektive, hvilket betyder langt større energibesparelser for dig. Desuden indeholder de ingen giftige gasser som f.eks. kviksølv, hvilket betyder at LED lyskilder fuldstændigt kan genbruges. Det er også meget vigtigt at bemærke LED lyskildernes lange levetid, hvilket igen fører til lavere udskiftningsomkostninger (du skal udskifte pærerne meget sjældent) og har derfor et hurtigt afkast af investeringen. 

 

Hvor længe holder et T9 LED-rør med cirkulært lysstofrør?

De fleste LED T5 lysrør har en gennemsnitlig levetid på 30.000 timer, hvilket er mere end halvdelen af levetiden for de konventionelle cirkulære lysstofrør. Det betyder, at du takket være købet af LED lysstofrør har færre udgifter til udskiftning og vedligeholdelse. Desuden er et LED lysrør flimmerfrit hele levetiden. Du vil derfor ikke opleve ulemper som f.eks. øjenbelastning eller hovedpine ved brug af LED belysning.

 

Hvilke lysfarver kan jeg vælge mellem?

LED lysrør leverer en fremragende farvegengivelse på mindst 80-89 Ra og Lyskilderidrekte har T9 LED lysrør i hele tre forskellige farvetemperaturer: varm hvid (3000K), kold hvid (4000K) og dagslys hvid (6500K). Hvordan ved du, hvilket er det bedste valg til dit formål? Du kan læse vores blogindlæg ved at klikke på dette link, og vi har også lavet en tabel til dig for at forenkle din proces:

Farvetemperaturer Anvendelsesomårder
3000 Kelvin - varm hvid Cafeer, restauranter, butikker, boliger og offentlige rum. Derudover i gange, omklædningsrum, venteværelser, kantiner osv.
4000 Kelvin - kold hvid Skoler, kontorer, møderum, øvrige arbejdspladser, lagre, gallerier osv. 
6500 Kelvin - dagslys hvidt Laboratorier, arkitektstuer, trykkerier, sundhedssektoren, sprøjtebranchen osv.

 

Er du ny i LED verdenen? Så tag et hurtigt kik på denne video om Lumen og Watt:

Her på siden finder du et runde T9 LED lysrør, med led-teknoligen kan du opnå en energibesparelse på op til 50 % sammenlignet med T9 lysstofrør på konventionelle forkobliner. Dette LED alternativ giver et ensarttet lys og har en levetid op til 30000 timer, det er dobbel så lang levetid end de fleste traditionelle cirkulære lysstofrør. Cirkulære LED lysrør, er fri for kviksølv hvilket er bedre for miljøet, du kan vælge mellem varm hvid, kold hvid eller dagslys med et rundt LED lysrør. Cirkulære LED lysrør bruges ofte i armaturer til dekrorativ brug. Cirkulære lysrør giver lys i alle retninger, grundet dens form. Klik og læs videre herunder om de runde T9 LED lysrør...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.