• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED spot pærer

LED spot pærer benyttes næsten overalt, de bruges som generel belysning og som effektbelysning i detail-, hoteller og boliger. Spots er tilgængelige i 12V og 230V og kommer i alle mulige størrelser med forskellige lysfarver og wattage. I dag er næsten alle LED spot pærer dæmpbare, og lysstyrken og lysfarven som en helt almindelig halogenpære. LED-spots er en perfekt erstatning for halogenpærer, ved at skifte til LED kan du spare op til 80 % energi sammenlignet med en standardpære. Husk at kigge på Kelvin tallet, 2700-3000 kelvin giver et varmt lys, 3500-4000 er mere hvidt, og 6500 kelvin er dagslys.

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 727 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvorfor vælge LED-spots i stedet for halogenspots?

Halogenpæren’s tid er næsten forbi på grund af EU-forbuddet mod halogen. Den sidste fase af loven om forbud mod produktion af halogenspots har allerede været i kraft i et par år. Desuden er produkterne allerede blevet trukket tilbage fra salg i nogle lande. Formålet med dette skridt er at reducere energiforbruget drastisk og tilskynde til køb af effektiv LED-belysning. Ud over loven er der dog også andre grunde til at skifte fra halogen til LED:

 • Sammenlignet med halogenpærer bruger LED-spots op til 90 % mindre strøm, hvilket i sidste ende sparer dig penge!
 • Du udsættes ikke for varme emissioner, da LED-spots ikke afgiver varme. Det er ligegyldigt, hvor længe og hvor stærkt de lyser.
 • LED-belysning er fuldstændig flimmerfri!
 • Sammenlignet med halogenspots har LED-alternativer op til 10 gange længere levetid. Dette reducerer vedligeholdelses- og udskiftnings omkostningerne enormt! Desuden afskrives købsprisen i løbet af meget kort tid.
 • Lysdioder er fuldstændig uskadelige, da de ikke indeholder giftige stoffer.
 • At skifte til LED betyder at skifte til bæredygtig belysning, fordi selv produktionen af moderne lysdioder kræver mindre CO2 end halogenpærer. 

Du kan læse mere i vores blog " LED eller halogenpærer "

 

Hvilken farvetemperatur til din led spot ?

Med en LED spot kan du vælge mellem varm hvid, kold hvid eller dagslys. Kig på farvetemperaturen, Farvetemperatur betyder farvetonen på pærens lys og måles i grader Kelvin (K) på en skala fra 1000 til 12000. Jo højere antal Kelvin, jo hvidere vil lyset forekomme. Vil du vide mere om farvetemperatur? Så kan du læse mere her!

 

Kan LED-spots dæmpes?

Ja, der findes dæmpbare LED-spots; deres lysstyrke kan dæmpes efter ønske. Du kan benytte vores filter eller klikke her for se alle dæmpbare led spotlights.

Blandt de dæmpbare LED-spots findes der forskellige produkter med "Dim-to-Warm"-teknologi. Dette giver dig ikke kun mulighed for at justere lysintensiteten, men også farvetemperaturen. En varm hvid LED-spot giver således hurtigt et ekstra varmt hvidt lys. Du kan finde disse produkter i vores kategori: Dim-to-Warm LED-pærer og filter derefter på fatningen.

 

Hvad er en spredningsvinkel?

LED-spotlights fås med forskellige strålevinkler. Disse angiver lysets spredning i grader. Du vælger vinklen afhængigt af rummet og det formål, som du vil bruge LED-spotten til.

10°: En lille strålevinkel er optimal til belysning af visse genstande. Du kan f.eks. bruge et LED-spotlight til at fremhæve et maleri eller en skulptur.

36°: En sådan spredningsvinkel er velegnet til accentbelysning af bestemte områder i et rum. Du kan f.eks. belyse og fremhæve særlige hjørner eller varer i en restaurant eller butik.

70° - 80°: Med denne vinkel kan du målrettet belyse korridorer, haller og smalle rum.

120°: Denne værdi eller højere er ideel til den grundlæggende belysning af et rum.

360°: LED-spotlights med denne strålevinkel udsender lyset jævnt rundt omkring.

 

Hvor mange LED-spots pr. rum?

Spot pærer kan bruges til at belyse et rum særlig ensartet. Til dette formål anvendes flere spotlights i stedet for en enkelt loftslampe. For at sikre, at der ikke bliver for lidt eller for meget lys i sidste ende, er det nødvendigt med en vis planlægning. Før du køber og installerer LED-spots, bør du spørge dig selv, hvor mange produkter du har brug for til dit rum. Svaret afhænger af lumenværdien af de produkter, du ønsker at bruge:

 • Badeværelse: 500 - 600 lm/m².
 • Stue: 400 - 500 lm/m².
 • Køkken og soveværelse: 300 - 400 lm/m².
 • Hal: 300 lm/m².
 • Hjemmekontor: 280 lm/m².
 • Børneværelse: 140 lm/m².

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.