89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

  • Få op til 20% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
  • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

GX53 LED pærer

FilterCategory
Nuværende søgning
1-6 ud af 6 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er GX53 LED pærer?

GX53 LED pærer er den moderne og effektive erstatning for de kompakte GX53 pærer. Tallet 53 angiver afstanden mellem de to metalstifter i bunden af lyskilden; de sidder 53 mm fra hinanden. Du skruer pæren ind i lapens fatning ved at dreje den en kvart omgang med uret.

GX53 LED pæerer er først og fremmest kendt for deres flade størrelse, hvilket betyder, at de passer særlig godt ind i snævre overflader og giver en meget diskret belysning. Takket være den moderne LED teknologi er de også særligt effektive: Du sparer mindst 50 % i energiomkostninger ved at udskifte dine konventionelle pærer med GX53 LED versioner. Desuden er LED belysning langt mere holdbar og indeholder ingen giftige stoffer.Hvor anvender man GX53?

På grund af deres unikke størrelse er GX53 pærer meget velegnede til miljøer, hvor der kræves en diskret form for belysning. Dette omfatter udendørsbelysning, især oplysning af stier og facader. Lyskilden er ofte installeret i armaturer, der beskytter godt mod forskellige vejrforhold. GX53 LED pæren kan også med fordel bruges i indendørs, f.eks. i korridorer og trappeopgange. Restaurationsbranchen er et godt eksempel.

Godt at vide! GX53 LED pærer bruges bedst som stemnings- eller orienteringsbelysning, da de har et relativt lavt lysudbytte (200 til 500 lumen). De er ikke egnede som basisbelysning i et rum eller et område.

 

Hvad er forskellen mellem GX53 og G53 LED pærer?

Forskellen mellem GX53 og G53 LED pærer kan først og fremmest ses på udformningen. Selv om begge lyskilder har to stifter, der sidder 53 mm fra hinanden, er formen på de to stifter helt forskellig. Desuden har en GX53 pære et fladere design med en mindre diameter. I de fleste tilfælde er en G53 pære næsten altid 111 mm i diameter på grund af AR111-formen.

Pæretyperne anvendes også i helt forskellige armaturer. GX53 LED pæren anvendes hovedsageligt i væg-, loft- og gulvlamper, hvor G53 LED pæren derimod anvendes som et spotlight, som normalt kun findes i eller påsat lofter. G53 LED pæren har generelt et højere lysudbytte, hvilket betyder, at de kan bruges til accent- eller generel belysning. Der er også en forskel i installationen af de to lyskilder. Mens GX53 LED pæren tilsluttes direkte til el-nettet, så kræver en G53 pære en transformer fordi den kører på lavvolt.

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.