• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Enkel og effektiv LED løsning
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED paneler

LED paneler er en populær løsning til blandt andet indbyggede loftsystemer. Årsagen til disse lysarmaturer er så populære er blandt energibesparelsen i forhold til konventionelle lysarmaturer og at LED paneler kræver minimal vedligeholdelse. LED paneler kan benyttes som kontorbelysning, hotelbelysning, gangarealer og for eksempel i sunhedssektoren. Lysarmaturene kan benyttes som et alternativ til lysarmaturer med lysstofrør. Hos os finder kvaliets mærker, så som Philips, Ledvance og Noxion, kendte mærker med alle relevante certifikater og godkendelser. Søger du efter et LED panel som skal benyttes på et kontor, skal du vælge en UGR værdi <19. Til foreksempel gange og mere åbne områder kan du benytte UGR<22. LED beslyning leverer ofte de mest energieffektive løsninger på markedet og de har en levetid rundt 15 år. Du kan benytte vores filter til at finde det rigtige LED panel eller du er velkommen til at kontakte vores kundeservice.

FilterCategory
Econox panel
Nuværende søgning
1-24 ud af 434 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er fordelene ved LED-paneler?


LED-paneler har mange fordele, som bliver særligt tydelige i forhold til konventionelle lyskilder. Som regel erstatter de lysstofrør, men du kan også nemt erstatte enhver anden type loftslamper eller spotlights med dem.

Hvis man sammenligner LED-paneler med lysstofrør, bliver det hurtigt klart, at de er meget mere effektive. En af grundene til dette er, at de bruger betydeligt mindre elektricitet. Det betyder, at du kan spare op til 70 % på dine energiomkostninger. For det andet har de en længere levetid og er mindre udsat for fejl. Udgifterne til udskiftning og vedligeholdelse reduceres således. Det er ikke kun godt for din pengepung, men også for miljøet. LED-paneler indeholder heller ingen giftige gasser og kan genbruges.

En anden fordel er, at de spreder lyset og ikke udsender det retningsbestemt. Dette skaber indirekte belysning, der ikke blænder de omkringstående, og som er perfekt til stemningsbelysning i et rum eller et sted. På et kontor er det f.eks. obligatorisk. UGR-værdien for lamper og armaturer må her ikke overstige 19. LED-paneler opfylder dette krav. 

Monteringen er enkel, især i nedhængte lofter. Du skal blot udskifte et af panelerne med et LED-panel med de korrekte dimensioner. Vi tilbyder paneler i alle populære størrelser, herunder: 60x60cm, 62x62cm og 30x120cm. Hvis du ikke har et nedhængt loft, er det ikke noget problem. Med det rette tilbehør kan du nemt fastgøre vores LED-paneler direkte til loftet eller endda hænge dem op.

En anden fordel. LED-paneler fås også i en version med intelligent belysning. Dette spænder fra DALI-produkter til individuelle armaturer, som du kan styre direkte via en smartphone eller tablet og derefter endda oprette individuelle belysningsplaner. 

 

Alle fordele samlet:

  • Lavt strømforbrug.
  • Lavere omkostninger til udskiftning og vedligeholdelse.
  • LED paneler indeholder ingen giftige stoffer.
  • LED kan genbruges.
  • UGR<19.
  • Let at installere.

 

Hvilke mærker er der?


Hos Lyskilderdirekte forhandler vi flere forskellige mærker: Philips, LEDvance og Noxion LED-paneler. Disse A-mærker sikrer dig en god lyskvalitet.

 

Hvorfor er LED-paneler særligt velegnede til kontorer?


LED-paneler er af flere årsager bedst egnede til kontorer. Som beskrevet ovenfor er de meget nemme at installere i systemlofter. Det gør ikke kun installationen ekstremt nem, men det sikrer også et elegant loft, fordi armaturerne passer perfekt ind i loftet. Takket være deres høje lysstrøm udsender de også nok lumen til at sikre god belysning på kontoret.

En anden særlig attraktiv egenskab ved denne type armatur er UGR-værdien. Denne er normalt lavere end 19, hvilket betyder, at folk ikke føler sig blændet af lyskilden. Det skyldes, at panelerne ikke fokuserer deres lys, men udsender det diffust.

LED-paneler er også ideelle til kontoret med hensyn til farvetemperatur. De fås hovedsageligt i lysfarverne kold hvid (4000K) og dagslys hvid (6500K). Disse understøtter medarbejdernes koncentration og opmærksomhed og sikrer, at selv de mindste detaljer er synlige. 

 

Hvad er farvetemperaturerne for LED-paneler?


LED-paneler fås i forskellige farvetemperaturer: dagslys hvid (6500K), kold hvid (4000K) og varm hvid (3000K). De to første er særligt velegnede til brug på kontorer eller offentlige institutioner samt i sundhedssektoren. 6500 Kelvin og 4000 kelvin hjælper blandt med koncentration. Varm hvidt lys anvendes derimod primært, når der ønskes en hyggelig og afslappende atmosfære. Anvendelsesområderne omfatter hoteller, hotelbranchen og din egen stue. Det varme hvide lys stimulerer kroppen til at slappe af og skaber dermed en behagelig atmosfære.

 

Findes der dæmpbare LED-paneler?


Ja, mange af vores LED-paneler kan dæmpes. Vi sælger primært DALI-produkter. Denne forkortelse står for Digital Addressable Lighting Interface og betyder, at disse paneler kan styres og dæmpes både individuelt og i grupper. Du kan også opsætte dit eget belysningssystem, som så fungerer helt automatisk. Det betyder, at du ikke længere behøver at gøre noget selv. Dæmpning sparer også energiomkostninger. Jo færre lumen et armatur udsender, jo mindre strøm bruger det.

Hvordan monteres LED-paneler i loftet?

Du har flere muligheder for at montere et LED-panel i loftet. Den enkleste er montering i et nedhængt loft. Her kan du blot fjerne en af loftpladerne og placere LED-panelet.

LED-lampen kan også monteres direkte på et almindeligt loft. Til dette formål har du normalt brug for passende tilbehør. I mange tilfælde er der tale om en ramme, som du monterer på loftet. Derefter kan du indsætte LED-panelet.

En anden måde at montere LED-panelet på er ved at hænge det op. Der findes også passende tilbehør i vores butik. Disse omfatter kabler og monteringsklemmer, som du først fastgør til loftet. Så kan du bare hænge den der.

 

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 88 09 71

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.