89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

 • Få op til 20% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
 • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED skotlamper | væglamper | loftlamper

Disse LED skotlamper, væglamper er ideel for parkeringskældre, hospitaler, kontorer, stationer og lign. De er hårdføre nok til, at blive brugt både inden- og udendørs og derved en perfekt løsning til kolde, fugtige og støvede områder. Væg- og loftsarmaturer er tilgængelig med bevægelse- og dagslyssensor for effektivt energiforbrug. Leder du efter vand- og støvtætte armaturer? Husk på IP værdien. Vandalsikre armaturer har en IK10 værdi. Med et skift til LED væglamper kan du begynde at spare på dine energi- og vedligeholdelsesregninger. Har du brug for hjælp, så er du altid velkommen til at tage kontakte vores lys-team! Læs videre herunder...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 136 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er en Skotlampe?

En skotlampe er hovedsageligt en væg- og/eller loftlampe som også egner sig til udendørsbrug. Lamperne fungerer altså både fra en vægplacering såvel som en loftsinstallation. Disse LED lamper bliver stadig mere populære, fordi de er kompakte, giver et godt lys af høj kvalitet og fremkommer som stilrene og er derfor ganske dekorative. Lamperne er meget modstandsdygtige over for vind og vejr og i vores sortiment kan du vælge i mellem forskellige former og farver. 

 

Hvad er fordelene med en LED loftlampe?

Blandt de mange loftslamper, der findes, er LED skotlamper bestemt værd at overveje. Den indbyggede LED teknologi har mange fordele, bl.a.: 

 • Den store energibesparelser ved brug af integrerede LED lys opnås fordi al energi bliver omdannet til lys uden at afgive noget til varme og dermed opnår du et lavere el-forbrug. Du kan spare op til 70 % på din elregning ved LED belysning!
 • LED skotlamper med integreret LED pærer giver et klart og kraftigt lys, som lyser øjeblikkeligt med 100 % intensitet og uden flimmer
 • LED armaturer har en meget længere levetid end konventionelle armaturer og kan brænde i op til flere tusinde timer. Hvis du f.eks. har en LED loftlampe med en gennemsnitlig levetid på ca. 50.000 timer, og du lader den være tændt i 8 timer om dagen, vil den holde i 17 år. Dette reducerer i høj grad omkostningerne til vedligeholdelse og udskiftning.
 • LED belysning indeholder ingen giftige stoffer, og dens komponenter kan genbruges, hvilket gør det til det mest bæredygtige belysningsvalg.
 • Loftlamper med indbygget led lyskilde fås nu ikke kun med koldt hvidt lys, men også i forskellige farvetemperaturer: varm hvid (3000K) og kold hvid (4000K).

 

Er LED loftlamper dæmpbare?

Ja, der findes flere LED loftlamper, som er dæmpbare, hvilket betyder, at intensiteten af lyset, de udsender, kan justeres. Du skal blot bruge en LED-dæmper. Hos Lyskilderdirekte kan du finde både dæmpbare LED loftlamper og dim-to-warm LED armaturer. Disse giver dig mulighed for at justere og ændre både farvetemperaturen og lysintensiteten. Brug vores filtre til at finde dim-to-warm loftslamper, eller klik her.

 

I hvilke rum kan jeg opsætte LED loftlamper?

Disse belysningssystemer kan nemt anvendes i mange forskellige miljøer. Den første store beslutning er om det skal være til indendørs- eller udendørsbrug. Loftslamper til indendørs rum bliver mere og mere populære, da de enten passer perfekt ind i det rum, de er i, og går ubemærket hen, eller de bliver et dekorativt element i sig selv. Uanset om stilen er moderne, vintage, rustik eller klassisk, vil LED loftlamper tilfredsstille enhver smag! Loftslamper finder ofte en plads i soveværelset, badeværelset, gangen eller i trapperum. Med andre ord kan du placere disse LED loftslamper næsten hvor som helst!

Der findes også forskellige LED loftlamper, specielt egnet til udendørs brug. Disse armaturer kan modstå forskellige vejrudfordringer, i modsætning til loftslamper, der er beregnet til indendørs lukkede rum. Før du køber et LED loftarmatur, som skal bruges udendørs, bør du sikre dig, at produktet er tilstrækkeligt beskyttet mod vand og støv. Armaturer, der monteres under en balkon eller lignende, skal mindst have en IP44-værdi (stænkvandstæt). For at være på den sikre side er det bedst at vælge et produkt, der har en IP65-værdi (støv- og vandtæt). Hvis LED-lampen er udsat for slag er det desuden klogt at være opmærksom på IK-indekset, som går fra 00 til 10 og angiver graden af beskyttelse mod stød.

Klik her for at se alle vores udendørs LED-loftlamper.

Bemærk også at vi anbefaler, at LED loftlamperne placeres i en højde, hvor lyset ikke kan blænde dig. Lampen skal derfor monteres i en højere højde end dine øjne, hvilket er ca mindst 170 cm over jorden.

 

Hvilken LED loftlampe skal jeg vælge?

Valget af det rigtige LED loftarmatuur afhænger i høj grad af det rum, hvor det skal placeres. Til soveværelset eller stuen anbefaler vi f.eks. at du vælger en belysning med et varmt lys, som skaber hygge og virkier afslappende. Det finder du under varmt hvidt lys (3.000 Kelvin). Til rum som badeværelser og køkkener, hvor du har brug for at se flere detaljer, anbefaler vi LED lys der udsender et lidt køligere lys såsom kold hvid (4.000 Kelvin). Endelig, hvis du leder efter et loftsarmatur, der kan tilpasses til forskellige belysningsbehov, er dim-to-warm LED armaturer det rigtige valg, da de giver dig mulighed for at justere lysets temperatur og intensitet ved at du kan skifte fra meget varmt lys (2.700 Kelvin) til koldt lys (4.000 Kelvin). Hos Lyskilderdirekte kan du vælge mellem LED belysning fra de bedste mærker, såsom Philips og Noxion, som giver kvalitetsbelysning med et minimalistisk og moderne design.

 

Findes der LED loftlamper med en bevægelsessensor?

Ja, der findes også LED loftlamper med integreret bevægelsessensor. Disse lamper er bedst til områder, der ikke har brug for konstant belysning, f.eks. trapper eller opgange. De tændes automatisk når sensoren registrerer bevægelse, og slukker igen, når bevægelsen ophører. Selv om LED lys allerede sparer meget energi sammenlignet med andre lyskilder, vil loftslamper med sensor spare dig for endnu flere omkostninger simpelthen fordi de kun tændes, når der er behov for det. Klik her for at se alle vores loftlamper med bevægelsessensor. Derudover tilbyder Lyskilderdirekte også LED loftlamper med skumringsafbryder, der automatisk tændes, når solen går ned. Disse typer lys installeres ofte i udendørsområder, f.eks. i en have eller på en balkon, men du kan også placere dem ved hoveddøren. Se alle vores loftarmaturer med skumringsrelæ her.

 

Hvordan installerer jeg en LED væg/loftlampe?

Det er ikke svært at installere en LED væg/loftlampe, og med lidt omhu kan det gøres, selv hvis du ikke har nogen erfaring. Nedenfor kan du læse, hvordan installationen foregår.

 • Først og fremmest er det vigtigt at beslutte, hvor du vil installere lyset og markere de nøjagtige punkter på væggen/loftet, som derefter skal bores og bruges til at fastgøre lampefoden med skruer eller dyvler;
 • Dernæst skal du tilslutte det elektriske system. Dette trin er det mest følsomme og skal udføres sikkert: Sluk for strømmen før du fortsætter.
 • Sørg for, at de elektriske kabler, der kommer ud af væggen eller røret, er lange nok til at arbejde med, og at gummimantlen er et par centimeter væk fra alle ender;
 • På dette tidspunkt skal du blot tilslutte de tre elektriske ledninger inde i lampen.
 • Når dette er gjort, kan du fortsætte med at samle resten af lampen og om nødvendigt indsætte en LED pære.
 • Derefter tilslutter du strømmen igen og tænder lyset!
 • Det er også muligt at installere en væglampe, hvis der ikke er nogen el-forbindelse til væggen, hvor du ønsker at placere armaturet. I disse tilfælde skal du blot vælge en væglampe med en ledning og et stik, som du kan sætte i den nærmeste stikkontakt og trække ledningen til armaturet. Derefter skruer du armaturet fast til væggen.
 • HUSK altid at kontakte en faglært el-installatør, hvis du har spørgsmål.

Disse LED skotlamper, væglamper er ideel for parkeringskældre, hospitaler, kontorer, stationer og lign. De er hårdføre nok til, at blive brugt både inden- og udendørs og derved en perfekt løsning til kolde, fugtige og støvede områder. Væg- og loftsarmaturer er tilgængelig med bevægelse- og dagslyssensor for effektivt energiforbrug. Leder du efter vand- og støvtætte armaturer? Husk på IP værdien. Vandalsikre armaturer har en IK10 værdi. Med et skift til LED væglamper kan du begynde at spare på dine energi- og vedligeholdelsesregninger. Har du brug for hjælp, så er du altid velkommen til at tage kontakte vores lys-team! Læs videre herunder...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.