89 88 09 71 Min konto

Er du forhandler eller el-installatør?

 • Få op til 20% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Er du allerede kunde her? Log ind

Professionel eller installatør?

Opdag her dine personlige fordele
 • Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

LED vandtætte armaturer

Hos Lyskilderdirekte tilbyder vi vandtætte LED armaturer som nemt kan installeres. Du kan montere armaturerne, som du har lyst til med nedsænknings-, overflade- og hængemontering. Vi har vandtætte projektører, væglamper og højloftsarmaturer. Med et minimum beskyttelsesniveau på >IP44 er disse armaturer stænktætte. Udover det, er armaturerne vandtætte og støvtætte med IP65. Armaturerne er egnede til parkeringsgarager, industrielle områder, produktfaciliteter og engroslager. Vandtætte LED armaturer er meget økonomisk og har en lang levetid. Læs meget mere information om de vandtætte LED armaturer herunder...

FilterCategory
Nuværende søgning
1-24 ud af 490 resultater er fundet
Filter
Sorter efter

Hvad er de særlige kendetegn ved vandtætte armaturer?

Vandtæt lagerbelysning

 

Vandtætte armaturer kan - som navnet antyder - også levere lys i fugtige omgivelser, uden at vejrforholdene skader lyskilden. Dette skyldes beskyttelsesniveauet. Et armartur kan kun kaldes et fugtsikkert armatur, hvis den mindst har beskyttelsesklasse IP40 eller 44. Jo højere klasse, jo mere vandtæt er produktet. Du finder vandtætte LED armaturer med IP40 til 66. Du kan bruge filterfunktionen til at få vist de tilsvarende armaturer.

 

 

Hvilke vandtætte LED armaturer findes der? Og hvad er de egnede til?

Hos Lyskilderdirekte finder du et udvalg af vandfaste LED vandfaste armaturer til overflademontering. Vi fører kvalitets produkter fra fra de anerkendte belysnings producenter LEDvance, Philips og Noxion. Du kan vælge i mellem loftsarmaturer, vægbelysning og gulvlamper. Nedenfor finder du en oversigt over de mest populære fugtsikre LED armaturer:

LED Projektører  - Disse lyskilder er perfekte til brug på sportspladser, byggepladser, virksomhedsområder og gårde; med andre ord solid udendørs belysning. De kan monteres på vægge eller gulve og giver asymmetrisk eller symmetrisk lys. Læs her, nærmere om Noxion LED projektører

LED Lysrendere (Lysstofrørsarmaturer) - Et vandtæt påbygget LED lysrørsarmatur er en af de mest populære fugtsikre lyskilder. De fås både som kabinet til LED lysstofrør og som integreret LED version. Det er en ideel lyskilde til brug under tage, men også i kælderrum, garager og i industrien.

LED High Bays - Leder du efter vandtætte LED armaturer til rum med højere lofter end 4 meter? LED high bays er kendt for deres kraftige lysudbytte. Lyskilden er meget velegnet til industri, lagerbygninger, skure osv.

LED væg- og loftlamper - Disse væg- og loftarmaturer har et ret simpelt design, men er meget effektive i vådområder. Det kan bl.a. være badeværelser, offentlige toiletter, kældre, under tage eller på hegn og/eller ydervægge.

 

Hvorfor investere i et vandtæt LED armartur?

Hvis du beslutter dig for et vandtæt LED armatur, kan du se frem til følgende fordele:

 • Takket være den høje effektivitet sparer du op til 90 % i strømforbrug og dermed energiomkostninger, når du skifter fra et konventionelt fugtsikkert armatur til en LED-model
  en meget lang levetid på op til 70.000 timer sikrer, at købsprisen er afskrevet på meget kort tid.

 • Ingen omkostninger til vedligeholdelse eller udskiftning på grund af moderne LED-teknologi.

 • Du sørger for belysning uden kviksølv - LED indeholder ingen giftige stoffer og er derfor miljøvenlige, genanvendelige og bæredygtige.

 

Hvad er godt at overveje i forbindelse med industriel belysning?

Store industrihaller har normalt ingen vinduer. Derfor er det så meget desto vigtigere at sørge for det rette lys i denne sektor. Med dagslys hvide vandtætte LED armaturer får dine medarbejdere det rigtige lys at arbejde i. Farvetemperaturen dagslys hvid (6500K) giver også den største kontrast mellem farverne. Arbejde, der kræver koncentration og syn, kan udføres bedre. I disse haller er der højt til loftet, hvilket gør LED high bays til den rette lyskilde til effektiv lysfordeling.

Mindre produktionshaller kan belyses med koldt hvidt eller dagslys hvidt lys. Dette afhænger af tilstedeværelsen af vinduer samt af arbejdets sværhedsgrad. Opgaver, der kræver mange detaljer, klares bedre med hvidt dagslys, mens det i andre situationer er tilstrækkeligt med koldt hvidt lys. I disse haller anbefales det at anvende LED lysrendere (lysstofrør armaturer) eller LED High Bays afhængigt af loftshøjden.

Se i øvrigt i vores produktkategori "Industriel belysning" og få dit behov for gode industri belysningsløsninger dækket. Du kan også dykke ned i vores produktkategori “Engroslager & logistikbelysning” og finde velegnede lyskilder til dette område.

 

Hvilken farvetemperatur skal min LED udendørsbelysning have?

Farvetemperaturen på din udendørsbelysning afhænger af formålet med lyskilden. Du kan skelne mellem privat og erhvervsmæssig brug. Find alle armaturer i vores kategori 'LED udendørs belysning'.

Privat - I boliger anvendes fugtsikre LED armaturer ofte til dekorative formål. Hvis du ønsker at bruge armaturerne til at skabe acdenter, f.eks. på husets facade eller i forhaven, bør du vælge lysfarven (ekstra) varm hvid (2700K eller 3000K). Farvetemperaturen på det vandtætte armatur bør dog være kold hvid, hvis det drejer sig om en arbejdsplads.

Erhverv - I erhvervsøjemed bruges vandtætte LED armaturer ofte til at belyse udendørs områder. Da der kan være tale om arbejdsmiljøer, er koldt hvidt lys (4000K) et smart valg.

 

Er vandtætte armarturer dæmpbare?

Er du på udkig efter et dæmpbare vandtætte armaturer? Så klik her! Dæmpbare LED vandtætte armaturer er et fremragende valg i produktionshaller med maskiner, der kører uden opsyn om natten. Desuden giver dæmpbar LED belysning dig mulighed for at spare yderligere på dine energiomkostninger.

 

Findes der fugtsikre armaturer med bevægelsessensorer?

Ja, det gør der! Vandtætte LED armaturer med bevægelsessensorer indstalleres ofte udendørs eller i rum, der kun besøges i korte perioder, f.eks. på toiletter. Sensorbelysning kan også virke afskrækkende på ubudne gæster, da lyset kun tændes, når nogen nærmer sig. Med en sensor eller bevægelsesdetektor kan du nemt spare penge, da lyset ikke behøver at være tændt hele tiden. Du finder passende produkter i vores kategori "LED-sensorbelysning".

 

Er en nødbelysningsenhed i fugtsikre armaturer en fordel?

Ja det er det. I tilfælde af strømsvigt vil det vandtætte armatur med et nødmodul fortsætte med at brænde i et vist tidsrum (mellem 1 og 3 timer). En sådan nødfunktion er særlig fordelagtig i industrihaller, hvor der normalt ikke er dagslys, og hvor medarbejderne let kan komme til skade i tilfælde af strømsvigt. Du kan finde passende produkter ved hjælp af filterfunktionen på denne side eller klikke her.

 

Poseidon V2.0 genererer op til 50% energibesparelser takket være dens høje effektivitet på 140 lumen pr. Watt. Dette LED-integrerede armatur har IP65- og IK10-klassificeringer, hvilket betyder at armaturet er vandtæt og slagfast og kan bruges i både indendørs- og udendørs miljøer.

Hos Lyskilderdirekte tilbyder vi vandtætte LED armaturer som nemt kan installeres. Du kan montere armaturerne, som du har lyst til med nedsænknings-, overflade- og hængemontering. Vi har vandtætte projektører, væglamper og højloftsarmaturer. Med et minimum beskyttelsesniveau på >IP44 er disse armaturer stænktætte. Udover det, er armaturerne vandtætte og støvtætte med IP65. Armaturerne er egnede til parkeringsgarager, industrielle områder, produktfaciliteter og engroslager. Vandtætte LED armaturer er meget økonomisk og har en lang levetid. Læs meget mere information om de vandtætte LED armaturer herunder...

Vis mere

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.