• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
 • Til erhvervskunder: Køb på regning
 • Enkel og effektiv LED løsning
 • Op til 5 års garanti på LED lyskilder
Ledvance LED Linear Ultra Output 150cm 46W 4000K
Ledvance LED Linear Ultra Output 150cm 46W 4000K
412,96 kr 322,43 kr ekskl. moms Inkl. moms
Please wait, adding to cart...

Ledvance LED Linear Ultra Output 150cm 46W 4000K

412,96 kr 322,43 kr ekskl. moms Inkl. moms
+ 7,94 kr Miljøafgift
Bestil inden 20:00 , sendt idag + gratis forsendelse over 900 kr Inkl. moms720 kr ekskl. moms
Mængderabat
Mere end 6 Ekstra rabat
3 stks. 404,90 kr 315,98 kr ekskl. moms Inkl. moms pr. stk
2% Rabat
2 stks. 408,93 kr 319,20 kr ekskl. moms Inkl. moms pr. stk
1% Rabat

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 20% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Ledvance LED Linear Ultra Output 150cm 46W 4000K

Beskrivelse Ledvance LED Linear Ultra Output 150cm 46W 4000K

Godt at vide

 • Generel belysning til industrier, lagre, garager
 • Brugervenlig installation
 • Spar energi med LED belysning
 • Levetid op til 50.000 timer
 • Spredningsvinkel 110 °
 • Farvetemperatur: kold hvid 4000K
 • Lysstyrke 5500 lumen, Armatur med høj lysstyrke, 
 • 5 års garanti

Generel belysning til industrier, lagre, garager

Linear Ultra Output fra Ledvance er et smalt lysstofrør. Dens høje lysstyrke og modstandsdygtighed over for udefrakommende påvirkninger (K08) gør armaturet velegnet til rum som lagerhuse, industrier, garager m.m. samt til belysning i korridorer, trapper eller kælder. Armaturet fungerer som en robust erstatning for lysstofrør i traditionelt lysstofrør armatur.

Brugervenlig installation

Dette armatur fungerer som en direkte erstatning for et lysstofrør. Armaturet er især fordelagtigt, når der er behov for ekstra lys og holdbar belysning. Armaturhuset er lavet af robust metal og har en diffusor i polycarbonat. Monteringsskruer, klemmer og andet tilbehør er inkluderet. Armaturet kan installeres enten på en væg eller et loft. Dette armatur kan ikke placeres i udendørs miljøer eller fugtige rum. Hvis du er på udkig efter et LED armaturer, der kan modstå udendørs miljøer, se sortimentet her: vandtætte LED-armaturer.

Spar energi med LED belysning

Dette LED armatur bruger kun 46 watt. Sammenlignet med lysstofrør bruger LED-armaturer betydeligt mindre energi og har en signifikant bedre lyskvalitet uden flimmer. Armaturet har energiklasse A ++.

Levetid

De indbyggede LED dioder har en levetid på op til 50.000 timer, hvilket er mere end 19 år i et normalt forbrugsmiljø, hvor det antages, at belysningen er tændt 10 timer om dagen fem dage om ugen. Det vil sige at du udover at spare på energiregningen også sparer på vedligeholdelseskontoen når lyskilden ikke behøver udskiftning i så lang en tid.

Spredningsvinkel

LED-armaturet spreder lyset i en vinkel på 110 °, hvilket betyder, at lyset indstilles i den retning, hvor der er brug for lys. Fluorescerende lamper spreder lys i alle retninger (360 °) og bruger dermed energi på at belyse selv loftet, hvor lys ikke er nødvendigt. En tilrettet spredningsvinkel sparer meget energi og kræver færre lumen end en retningsubestemt lyskilde.

Farvetemperatur

Dette armatur har en kold hvid farvetemperatur (4000K), som er velegnet til generelle miljøer, hvor der er behov for et klart og tydeligt lys, såsom arbejdsmiljøer. Da farvetemperaturen påvirker opfattelsen af ​​et rum, skal du vælge farvetemperaturen i henhold til det miljø, lyskilden skal placeres. Farvetemperatur måles i Kelvin og betyder hvilken farve belysningen lyser. Her kan du læse mere om farvetemperatur.

Lysstyrke

Dette armatur har en lysstyrke på 5500 lumen. Når du køber dine lyskilder i dag, er det vigtigere at vælge efter antallet af lumen i stedet for watt. Dette lumenantal svarer til lysstyrken i det tidligere lysstofrør. Forskellen mellem lysstofrør og LED-armaturer er, at LED-armaturer kun udsender lys nedad, hvor der er brug for lys. LED-armaturer kræver således færre lumen for at udsende et lige så kraftigt lys.

5 års garanti

Ledvance er en velkendt producent af pålidelige og holdbare armaturer af høj kvalitet. En kort tilbagebetalingsperiode er garanteret på grund af den høje kvalitet af produkterne og effektiv LED teknologi. Dette produkt leveres med en garantiperiode på 5 år, så du er sikker på at få din investering i LED belysning tilbage.

anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 20% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.