Noxion HB Concord Acrylic Reflector + Cover 0-8m height 90D

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion HB Concord Acrylic Reflector + Cover 0-8m height 90D

Beskrivelse Noxion HB Concord Acrylic Reflector + Cover 0-8m height 90D

Noxion HB Concord Acrylic Reflector + Cover 0-8m height 90D

Dette er en diffusor, der kan bruges i kombination med et industrielt Noxion-armatur fra Concord-serien. Se vores udvalg af Noxion LED highbay Concord serien her.

Ved at bruge en diffusor sikrer man, at lyset ledes i en anden retning. I dette tilfælde leder diffusoren lyset nedad i en vinkel på 90º. Diffusoren har en PMMA-beskyttelse, bedre kendt som plexiglas beskyttelse. Det sørger for en effektiv og optimal belysningskomfort, hvilket er vigtigt i specielle arbejdsområder.

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Kontakt os nu
Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for professionelle og virksomheder, benyt ikke denne mulighed, hvis du er privatkunde. På forhånd tak

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.