• Gratis levering fra kr 720,- ekskl. moms kr 900,- inkl. moms
  • Til erhvervskunder: Køb på regning
  • Bestil mere, betal mindre
  • Op til 5 års garanti på LED lyskilder

Noxion LED Downlight Bora

Beskrivelse Noxion LED Downlight Bora

Noxion Bora er et indbygnings armatur, der erstatter CFL og PL-C downlight armaturer. Det er lavet af højkvalitets elementer med integreret LED-teknologi. Armaturet er godkendt af LM80 rapporten og i overensstemmelse med alle europæiske standarder som beskrevet i EN-12464-1. Downlight har en UGR-værdi <22. PMMA diffusoren giver visuel komfort. Hvilket gør det til en populær LED-løsning i detail-, hoteller, kantiner, gange og kontorer. Denne armatur har CRI> 80, hvilket giver en glimrende farvegengivelse.

Med dette downlight kan du nemt udskifte en konventionel downlight med 2x26W PL-C energibesparende lyskilder og spare op til 50% på dine energi omkostninger. Takket være det smarte design er installationen enkel og passer i de mest almindelige lofte. Udskæringen er 200 mm. Dette produkt er egnet til indendørs og udendørs brug på grund af IP44 værdien. Armaturet har en levetid på 35.000 timer og kan dæmpes, hvilket er mere end 10 år i en gennemsnitlig erhvervs miljø. Disse downlights fås i en varm hvid og kølig hvid lysfarve. LED er den mest energivenlige belysning på markedet, skift nu og spar på strømmen.

Noxion Bora kommer med 3 års garanti. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt venligst vores lys-team.

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!
89 88 09 71

El-installatør henvendelse

Udfyld felterne herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt med de bedste fordele vi har til vores el-installatør kunder. Afhængigt af størrelsen på dit firma kan du for eksempel opnå rabat op til 20% eller en personlig kontaktperson.

Vil du hurtigt have kontakt til os? Ring da venligst til vores salgsteam på telefon 89 88 09 71

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!