Noxion LED lysskinner Spot Accento sort 35W 3100lm 36D - 930 varm hvid | bedste farvegengivelse

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion LED lysskinner Spot Accento sort 35W 3100lm 36D - 930 varm hvid | bedste farvegengivelse

Beskrivelse Noxion LED lysskinner Spot Accento sort 35W 3100lm 36D - 930 varm hvid | bedste farvegengivelse

Noxion LED lysskinne system er et energivenligt armatur, der kan ersatte armaturer med damplamper for eksempel med Philips CDM pærer eller Osram HCI pærer. Armaturet er ideel til spotbelysning til for butikker. Armaturet har alle de relevante certifikater og godkendelser.

Lavt energiforrbug, forbruger kun 35 watt !

Lysskinne systemet forrbuger kun 35 watt, og kan erstatte et traditionelt aramtur der i dag bruger en 70 Watt CDM pære, hvilket betyder du kan spare 50% af dit energiforbrug. Belysning udgør i gennemsnit 50 % af elforbruget i detailbranchen. For de fleste virksomheder er det en fordel at skifte til LED, der er den mest energivenlige og fremtidssikrede belysningskilde på markedet. Noxion Accento har energimærke A++

Lang levetid! 

Accento har en levetid på 50000 timer, hvilket betyder du ikke behøver at bruge tid på at bestille nye pærer og skifte pærer i ny og næ. 50000 timer er mere end 15 år, hvis armaturet står tændt 8 timer om dagen året rundt.

Bedre indeklima

Undersøgelser viser, at belysningen har stor betydning for indeklimaet og dermed for vores trivsel og produktivitet på arbejdspladsen. Indeklimaet påvirkes bl.a. af varmeudstråling fra lyskilderne. Idet LED næsten ikke udvikler varme, reduceres risikoen for, at jeres lokaler bliver for varme, og I kan spare penge på evt. køling.

Garanti

Lysarmaturet kommer med 5 års garanti! Dette kommer på grund vores erfaring med det produkt, og at alle moduler er af bedste kvalitet og armaturet har alle de relevante certifikater og godkendelser (CE, CB, TÜV).

 

Populære applikationsområder for dette armartur:

  • Detail handel
  • Hoteller
  • Restauranter
  • Butikker

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Anmeldelser

Dette produkt får en bedømmelse Meget god baseret på 1 anmeldelser af personer, som har købt dette produkt.

Er du el-installatør eller anden fagmand?

  • Få op til 15% mængderabat
  • Personlig salgskontakt
  • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Please wait, adding to cart...

El-installatør henvendelse

Til installatører og elektrikere samt til virksomheder med større, regelmæssige ordremængder, tilbyder vi særlige erhvervskunde fordele. Det kan f.eks. være op til 20 % rabat eller en personlig kontaktperson.

Udfyld felterne nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Ønsker du at komme hurtigere i kontakt med os? Så kan du nå vores salgsteam direkte på telefon på 89 87 19 85

Denne mulighed er kun for fagmænd og virksomheder, brug venligst andre muligheder, hvis du er privatkunde.

Din forespørgsel er blevet indsendt!

Vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt. Vi vil sammen se på dine oplysninger og sammensætte dine personlige fordele. Tak for din henvendelse!

We are sorry

Desværre kan du kun anmode om et tilbud, hvis du er installatør eller virksomhed. Du kan altid benytte vores mændgerabat, som du kan kan finde på vores produktsider.