Noxion LED panel Delta Pro UGR<19 Highlum V2.0 Xitanium DALI 40W 5480lm 6500K 300x1200

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion LED panel Delta Pro UGR<19 Highlum V2.0 Xitanium DALI 40W 5480lm 6500K 300x1200

Beskrivelse Noxion LED panel Delta Pro UGR<19 Highlum V2.0 Xitanium DALI 40W 5480lm 6500K 300x1200

Godt at vide:

 • Fremragende høj- kvalitets produkt fra Noxion
 • Levetid: 50.000 timer
 • Ekstrem høj lumen effekt
 • Dagslys farvetemperatur
 • UGR <19
 • DALI lysstyringssystem
 • Let at installere
 • 7 års garanti

Fremragende høj-kvalitets produkt fra Noxion!

Dette unikke slim design fra Noxion, Noxion LED Panel Delta Pro Highlum V2.0 på 300x1200cm får du ikke bedre - Det er absolut topkvalitets LED belysning. Dette ultra tynde armatur fra den succesrige Delta Pro serie, erstatter det traditionelle lysstofrør armatur T5 med 2x36 watt lysstofrør. Highlum LED panelet bruger i sig selv kun 40 watt, mens det stadig formår at levere en enorm lysintensitet på 5480 lumen. Du sparer hurtigt 50% på dine energiomkostninger ved at installere dette armatur.

Levetid: 50.000 timer

I de fleste skoler og kontorbygninger er et armatur i gennemsnit tændt 12 timer om dagen. Hvis det er tilfældet med dette Noxion LED Panel Delta Pro, vil du nyde god brug af det i over 22 år! I den lange levetid reducerer du også dine vedligeholdelsesomkostninger. 

Ekstrem høj lumen effekt

Noxion LED panel Highlum har en ekstrem høj lysintensitet på 5480 lumen, hvorfor det anbefales at installere disse armaturer i høje lofter >4m, f.eks i produktionshaller eller lignende områder. Lumen måler det samlede volumen af ​​synligt lys som udsendes af en lyskilde. Jo højere lumen, jo mere lys udsender en lyskilde. 

Dagslys farvetemperatur

Dette LED panel leveres i en kold hvid farvetemperatur på 6500K. Denne kolde blå/hvide farvetemperatur er vigtig i områder, hvor skarpt lys er en del af det udstyr der skal til for at udføre noget bestemt arbejde. Det kan være på operationsstuer på hospitaler og i laboratorier, men det blålige skarpe lys bruges f.eks også i parkeringshuse eller større produktionshaller, hvor der er højt til loftet.

UGR <19

UGR-værdien angiver mængden af ​​blændende refleksioner, der udsendes af en lyskilde. Lyskilder med en UGR-værdi på <19 anbefales til kontor- og skolemiljøer og anden grafisk virksomhed. 

DALI lysstyringssystem

Dette Noxion LED panel kan tilsluttes et DALI lysstyringssystem hvor det er muligt for flere armaturer i et belysningssystem at kommunikere med hinanden. Du kan også dæmpe belysningen. Desuden fungerer DALI lysstyringssystemet helt uafhængigt i kombination med de korrekte sensorer. Det gør smart brug muligt i dit miljø og du spilder ikke unødvendig energi takket være DALI lysstyringssystemet. Panelet leveres med den indbyggede Philips Xitanium-driver og sammen med den høje effektfaktor (<0,90) sikres det, at der kun går meget lidt eller ingen strøm tabt i løbet af levetiden.

Let at installere

I kraft af det ultratynde design som dette panel besidder er armaturet også velegnet til installation i lofter med en begrænset installationshøjde. Hvis det ikke er et nedsænket loftsystem, kan et ophængssæt eller monteringssæt anvendes. Derudover sikrer den mikroprismatiske linse et ensartet og et diffust lys. Du tilslutter LED panelet direkte til stømmen (220-240 Volt) med det vedlagte stik og kabel. Ved hjælp af en praktisk instruktionsvideo på vores blog kan du læse, hvordan du skal installere dit LED-panel nemt. Hvis du har spørgsmål om installationen, så kontakt hellere en autoriseret installatør, der kan hjælpe dig videre.

7 års all-in garanti

Noxion er kendt for at producere produkter af høj kvalitet med lang garanti. Noxion LED. Derudover overholder Noxion alle relevante standarder og forskrifter. Lyskilderdirekte tilbyder 7 års garanti på dette LED panel.

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!