Noxion LED panel Delta Pro UGR<19 V2.0 Xitanium DALI 30W 3960lm 3000K 600x600

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Let at returnere
Kontakt os nu

Specifikationer Noxion LED panel Delta Pro UGR<19 V2.0 Xitanium DALI 30W 3960lm 3000K 600x600

Beskrivelse Noxion LED panel Delta Pro UGR<19 V2.0 Xitanium DALI 30W 3960lm 3000K 600x600

Godt at vide:

 • Topkvalitet fra Noxion
 • Levetid: 50.000 timer
 • UGR <19
 • DALI lysstyringssystem
 • Varm hvid farvetemperatur
 • Let at installere
 • 7 års garanti

Topkvalitet fra Noxion!

Med dette flotte design fra Noxion, Noxion LED Panel Delta Pro V2.0 på 60x60cm får du absolut topkvalitets LED belysning. Denne model fra den succesrige Delta Pro serie erstatter konventionelle lysstofrør på 4x18 Watt. Dette LED panel bruger i sig selv kun 30 Watt, mens det også har en enorm lysintensitet. Dine energibesparelser begynder hurtigt at stige til mindst 60%.

Levetid: 50.000 timer

I de fleste skoler og kontorbygninger er et LED panel i gennemsnit tændt 12 timer om dagen. Hvis det er tilfældet med dette Noxion LED Panel Delta Pro, vil du nyde god brug af det i over 22 år! I den lange levetid reducerer du også dine vedligeholdelsesomkostninger. Tæl bare din gevinst op!

UGR <19

UGR-værdien angiver mængden af ​​blændende refleksioner, der udsendes af en lyskilde. Lyskilder med en UGR-værdi på <19 anbefales til kontor- og skolemiljøer og anden grafisk virksomhed. 

DALI lysstyringssystem

Dette Noxion LED panel kan tilsluttes et DALI lysstyringssystem hvor det er muligt for flere armaturer i et belysningssystem at kommunikere med hinanden. Du kan også dæmpe belysningen. Desuden fungerer DALI lysstyringssystemet helt uafhængigt i kombination med de korrekte sensorer. Det gør smart brug muligt i dit miljø og du spilder ikke unødvendig energi takket være DALI lysstyringssystemet.

Varm hvid farvetemperatur

Dette LED panel leveres i en varm hvid farvetemperatur på 3000 K. Denne farvetemperatur skaber en varm indbydende atmosfære, der er velegnet til blandt andet venteværelser, korridorer, trapperum, butikker og andre offentlige områder.

Let at installere

Noxion LED paneler er også meget nemme at installere. De passer i loftet med samme størrelses udsnit (60x60cm). Du tilslutter LED panelet direkte til stømmen (220-240 Volt) med det vedlagte stik og kabel. Via en praktisk instruktionsvideo på vores blog kan du læse, hvordan du skal installere dit LED-panel nemt. Hvis du har spørgsmål om installationen, så kontakt hellere en autoriseret installatør, der kan hjælpe dig videre.

7 års all-in garanti

Noxion er kendt for at producere produkter af høj kvalitet med lang garanti. Noxion LED Panel Delta Pro V2.0 leveres med den indbyggede Philips Xitanium-driver (32 Watt) og sammen med den høje effektfaktor (<0,90) sikres, at der kun går meget lidt eller ingen strøm tabt i løbet af levetiden. Derudover overholder Noxion alle relevante standarder og forskrifter. Lyskilderdirekte tilbyder 7 års garanti på dette LED panel. 

Anmeldelser

Læs flere anmeldelser

Er du el-installatør eller anden fagmand?

 • Få op til 15% mængderabat
 • Personlig salgskontakt
 • Hurtig levering
Kontakt os nu

Kan vi hjælpe dig ?

Tag kontakt til vores lys team!